Рокенрола ли си?

Ако искаш да подръжаваш на някоя известна личност или да приличаш на нея по облеклото, което носи - с нас това е лесно! В Black Market ще се погрижим, като ушием или подберем стайлинг облекло доближаващо се максимално до това което търсиш и съобразено с модата в момента..

Не е нужно да си Джейсън Стейтъм

За да приличаш на британски гангстер вече не е нужно да си Джейсън Стейтъм. Нито да се занимаваш с префърцунени лондонски бутици. И още по-малко да се разделяш с четирицифрени суми. Ако не ни вярваш, звънни на Гай Ричи.

Мъжко сако Мъжки стайлинг Стайлинг за всеки ден

Концепция и вдъхновение

Когато дойде момента да бъдеш по–изразителен и да покажеш кой си, е време да се свържеш с нас за да те облечем по мода от глава до пети, защото дрехите и външния вид са начина да покажеш това на всички около теб. А ние знаем, че човек няма необходимото време да върши своите ангажименти и да обърне внимание на себе си. А ние знаем кое е най–добро за всеки клиент. За това се обърна към нас човек, който търси точно това - да бъде различен, модерен и стилен, дрехите да подчертават характера му. Да бъде елегантен с бунтарски дух и облечен като герой от филма, който е гледал предишната вечер.

Концепция и вдъхновение

Аксесоари

За тази спортна визия за завършек добавихме само едни обувки.

Спортни обувки

След като направихме стайлинга в сиво – синята гама, решихме да прибавим тъмно сиви спортни обувки - класически висок модел от текстил и гума. Тези кецове освен, че са мода за всеки са и удобно и стилно допълнение към целия стайлинг.

Обувки
Дънки по поръчка в Black Market

Цена и срок

След като имахме конкретна идея как да изглежда човека, обиколихме няколко предварително набелязани магазина, от които селектирахме необходимите дрехи съобразени със стила и модата която гоним и според фиксирания от клиента бюджет. След това акцентирахме на някои детайли, които подсилиха визията, която търсехме.

Вталено сако
400лв
Светла класическа риза
180лв
Дънки, класически модел
170лв
Кецове
120лв

Сако

Разбира се, сакото е дрехата, с която не правим компромис, дрехата, която е в основата на целия стайлинг. Дреха която е винаги хит в модата. Вталено от фина вълнна с две копчета и тънки ревери. Комбинирана с подходящия елегантен панталон е перфектния официален тоалет, а в конкретния сет придава стил към ежедневието.

Мъжко сако

Риза

Когато държим на мода и стил ризата не е без значение. Избрахме светла класическа риза, която да комбинираме със сакото, вталена и стилна тя е подходяща за всякакви поводи и придава шик на градския тоалет. Дреха, която може да се използва в офиса, след това с небрежно навити ръкави да бъде елегантен акцент в сета за свободното време.

Мъжка риза

Дънки

Дънките подбрахме преди всичко да са удобни, класически модел, тъмен цвят, дреха която придава на тоалета по–кежуал визия и настроение и чудесно вписваща се към всяка мода. Перфектна инвестиция, тъй като денима е издръжлив и се комбинира идеално с всяка дреха от мъжкия гардероб.

Мъжки дънки

Разгледайте още стайлинги