Глътка свеж делови имидж

В съвременния свят, предлагащ все повече възможности за кариерно развитие на деловата жена, за да получите съвети за визията си на работещо момиче, съвсем не е необходимо да се връщате в края на 80-те години на миналия век, когато излиза едноименният филм с Мелани Грифит, актрисата, впоследствие превърнала се в идеал за много жени. Ние в Black Market създаваме делови имидж, който е съобразен с актуалната мода и индивидуалността на клиента, както и неговите предпочитания, вкусове и оригинални идеи, на който можете да се доверите.

Делово, ежедневно, спортно елегантно

Свежи пролетни модни решения, подходящи както за работа, така и за всеки ден. Всяка дреха е подбрана така, че да стои на клиентката забележително и да бъде в крак с модата.

Класически дамски костюм Дамски костюм и риза Облекло за работа и всеки ден

Концепция и вдъхновение

В днешно време костюмът е загубил единствено мъжкото си предназначение и се е превърнал във важна част от дамската мода и съвременния женски гардероб. Въпреки деловата си изисканост женският костюм притежава една особена закачливост, криеща се в изкусителния силует, който придава, привличайки вниманието най-вече с разнообразието в употребата на материали. Точно затова с екипа на Black Market се свърза човек, държащ на специалното отношение, който искаше да се облича при нас дългосрочно, да бъде по последна мода и да експериментира с външния си вид.

Концепция и вдъхновение

Проект

Решихме да направим костюма по поръчка, за да постигнем желаната визия. Подбрахме подходящ материал, който е винаги хит и на мода, и направихме специална кройка. Впоследствие решихме да направим и ежедневен тоалет.

Изготвяне на проект

Аксесоари

Най-добрият начин да се разнообрази всеки сет са аксесоарите, затова акцентирахме върху тях, като добавихме голяма кожена чанта, която освен че е на мода е и много удобна, и черни лачени обувки, които запазиха елегантността и деловата визия, а също така направиха сета по-интересен, насочвайки погледа към прецизно премерените и изработени детайли в него.

Аксесоари
Костюм по поръчка в Black Market

Цена и срок

Разполагахме с достатъчно време за завършването на проекта, като през това време осъществихме две проби.

Сив дамски костюм
350лв
Бяла дамска риза
90лв
Син блейзер
200лв
Розова дамска риза
90лв

Сив дамски костюм

Желанието на клиентката беше да направим бизнес тоалет, който да не е много строг и да бъде удобен. Сиво късо вталено сако с едно копче и панталон с басти и стесняващ се от коляното надолу. Истински хит за пролетно-лятната мода.

Сив дамски костюм

Бяла дамска риза

Като допълнение към сивия костюм добавихме бяла ефирна риза от коприна за по-делови случаи. Тя е винаги актуална и се съчетава добре с всяка мода. Моделът на ризата е с класическа яка и позволява множество комбинации с други тоалети.

Бяла дамска риза

Син блейзер

За ежедневна визия решихме да се спрем на цветна връхна дреха - син блейзер със златисти метални копчета, който ще бъде допълнен с бял тишърт и дънки. Тази динамична комбинация идеално изразява същността на своята притежателка. А тази разцветка на синьото е по вкуса на лятото и модата.

Син блейзер

Розова дамска риза

Ежедневният тоалет изисква и риза, с която идеално да се комбинира. Памучната материя осигурява комфорт, а дискретните райета правят ризата подходяща за всякакви тоалети и мода.

Розова дамска риза

Разгледайте още стайлинги