Светлини, камера, действие!

Този път в Black Market имахме за цел да помогнем на наш клиент да влезе, ако не в кожата, то поне в дрехата на своя любим екшън герой – персонажа на Арнолд Шварценегер във филма от края на 80-те „Хищникът”.

Светлини, камера, действие!

Изработихме елека по поръчка от свръхиздръжлив материал, а именно от промазан памук, тъй като здравината му ще бъде изпробвана в реални условия

Елек от свръхиздръжлив материал

Концепция и вдъхновение

Клиентът ни – мъж, който активно се грижи за тялото си, тренира силите и волята си и се занимава с фитнес и с лов, имаше ясно и пределно конкретно желание – да притежава елек – точно копие на елека, който носи Арнолд Шварценегер в култовия екшън „Хищникът”.

Концепция и вдъхновение

Проект

Екипът ни трябваше да направи всичко възможно, за да го доближи максимално до образа на неговия идол. Доставихме необходимите материали и започнахме работа.

Изготвяне на проект

Цена и срок

В случая моделът, на който клиентът ни се е спрял, беше ясен още на първата ни среща. Оставаше да вземем мерки, така че дрехата да пасне перфектно на своя притежател и да подчертае достойнствата в неговата поддържана фигура.

Елек
150лв

Елек в камуфлажно зелено

Изработихме елека по поръчка от свръхиздръжлив материал, а именно от промазан памук, тъй като здравината му ще бъде изпробвана в реални условия (макар че централноамериканската джунгла, в която се изявява оригиналният командос, ще бъде заменена с българска гора, а животните, надяваме се, няма да са с извънземен произход ).

Елек по поръчка

Цветът не е изненада – камуфлажно зелено. Тази особена дреха е снабдена с множество големи външни джобове за инструменти или оръжия, както и с халки, които също имат практично предназначение.

Камуфлажен елек по поръчка

Разгледайте още стайлинги