Следващо ниво

Повишението в работата е един добър повод да се почерпиш...с нови дрехи по последна мода, които да отговарят на твоята по-висока позиция, вдъхвайки авторитета на изкачилият се на следващото ниво мъж. За целта няма по-добър избор от поръчков костюм, който да извади на показ най-доброто от теб.

Концепция и вдъхновение

Издигането в йерархията на работното място е винаги съпроводено с множество промени, които най-силно се отразяват в стилът на обличане. По-виската позиция означава по-голям авторитет, който със сигурност се нуждае от представителен костюм спрямо тенденциите на мъжката мода. Именно с такъв проблем ни потърсиха и ние веднага предложихме решение. По-широките рамене, както и височината на нашият клиент, не позволяваха друго освен поръчков костюм, съобразен изцяло с неговите форми - само така можехме да сме сигурни, че ще постигнем търсеният от него ефект.

Изготвяне на концепция

Проект

Трябваше да създадем костюм, пригоден за работна - бизнес среда, който да съчетае в себе си удобство и авторитет. Съобразявайки се с неговата височина, избрахме по-вталена кройка и тъмен цвят, който да контрастира с класическа светла риза и да излъчва мода и стил.

Изготвяне на проект на мъжки костюм
Костюм по поръчка в Black Market

Цена и срок

След като получихме конкретен срок от две седмици, се заехме с изготвянето на проект изцяло съобразен с нуждите на клиента.

Тъмно син костюм
650лв
сако + панталон + риза

Тъмно син костюм

За костюма избрахме плат от висококачествена студена вълна в тъмно син цвят, подсилено с дискретно райе. Тази материя е класика в избора на плат за изискан костюм и винаги и на мода. Панталонът е стеснен от коляното надолу, като в комбинация с вталеното сако, придава стройност на фигурата. Така постигнахме желаният ефект - а именно, чрез стилен костюм да представим човек в най-добрата му светлина.

Тъмно син костюм

Бяла риза

За ризата без да се колебаем заложихме на класиката в бяло, разчупена от ситно райе, като така допринесохме за строгата бизнес визия, към която се целяхме, а в същото време е винаги хит в модата.

Бяла риза

Разгледайте още стайлинги