Студентска класа

Времената се менят и нищо не остава такова каквото е било преди. Младите хорa особено силно усещат промените и дават всичко от себе си да наваксват. По този повод се наложи да създадем визиятa на съвременният студент, такъв какъвто е - млад, интелигентен, безгрижен, а сега вече и доста стилен. Готов да застане по мъжки и да изглежда в крак с мъжката мода.

Концепция и вдъхновение

Погрешно си остава разбирането, че за поръчковите дрехи е нужен повод, всъщност единствената движеща сила е желанието на човек да изглежда повече от добре или да иска да следи слтила, който е на мода. И тъй като, отминаха времената когато студентите се отличаваха само със своите знания, съвсем в реда на нещата и те да се запалят по идеята да изглеждат стилни и елегантни, запазвайки младежкото и подсилвайки интелектуалното си излъчване. Точно това беше причината отново да се обърнат към нас именно с тази цел. Затова се заехме да създадем визията на един съвременен и модерен студент, който много добре знае, какво иска от живота.

Изготвяне на концепция

Проект

Спряхме се на дънки, които сами по себе си са удобни и ежедневни, но допълнени от елгантна риза и вратовръзка променят цялостно визията на клиента. С това облекло винаги клиента ни ще бъде на гребена на модата, защото дънките и ризата са облекло, което е актуално по всяко време. Искахме цветовете да не бъдат строги, за това за ризата използвахме по топли нюанси, към които добавихме силно контрастна черна вратовръзка.

Изготвяне на проект
Дънки по поръчка в Black Market

Цена и срок

Поради липсата на конкретен повод, не се налагаше да слагаме краен срок на проекта. Така разполагахме с повече време, което ни предостави шанс за повече срещи и проби.

Тъмно сини дънки
150лв
Лилава риза
110лв
Черна вратовръзка
50лв

Тъмно сини дънки

Тъй като клиентът ни беше нясно с предлаганите на пазара модели, той държеше ние да му предложим нещо различно - съобразено и създадено специално за него. Моделът на дънките, които ушихме следва изцяло модерните тенденции, стеснявайки се леко от коляното надолу. Спряхме се на класическо синьо, а за лицевите тигели изпозвахме конец с оранжев нюанс. Като допълнение добавихме медни капси, които идеално завършиха модела и му придават разчупен стил и по вкус на модата.

Тъмно сини дънки

Лилава риза

Поръчковите ризи имат свой плюс, че винаги можеш да избираш от огромно разнообразие от десени. С цел да избегнем строгата визия, за ризата избрахме актуалното лилаво, с ненатрапчиво бяло райе и разчупена, свободна кройка. Така получихме ежедневна, но в същото време представителна риза. Риза която може да се носи и комбинира с различни дрехи от мъжката мода.

Черна вратовръзка

Черна вратовръзка

Тънкият вариант на строгата черна вратовръзка, се оказа перфектният колежански аксесоар. Не е задължаваща по никакъв повод, придава закачлив детайл и е последният щтрих, който вдъхна на нашият клиент сериозността на млад, учещ и забавляващ се човек и не на последно място в крак с модата.

Лилава риза

Разгледайте още стайлинги