Със стил и достойнство

Така си представяме, че следва да се носи хубавият мъжки официален костюм. Клиентът, който се довери на Black Market и на професионализма ни при проектирането и изработването на качествен смокинг, взе активно участие при селекцията и на най-малкия детайл в него и го носи с достойнство и самочувствие – в стила на Бонд, Джеймс Бонд, чиято запазена марка е именно смокингът.

В стила на Джеймс Бонд

Клиентът, който се довери на Black Market и на професионализма ни при проектирането и изработването на качествен смокинг, взе активно участие при селекцията и на най-малкия детайл в него и го носи с достойнство и самочувствие – в стила на Бонд, Джеймс Бонд, чиято запазена марка е именно смокингът.

Тъмносин смокинг

Концепция и вдъхновение

Вдъхновихме се както от неговия темперамент и идеите му, така и от образа на агент 007 и от последните модни трендове в мъжкото официално облекло.

Вдъхновение за смокинга

Проект

Човекът, който ни потърси, не го направи случайно. Имаше нужда от осъществяване на концепцията си за елегантен външен вид, който да е подходящ за официални събития с празничен характер и за делови приеми, а и максимално да подхожда на личността му.

Изготвяне на проект на смокинга

Аксесоари

Освен оригиналните копчета на ризата, които без съмнение могат да се впишат в раздел „аксесоари”, бяхме пестеливи на допълнения към официалния сет. Добавихме единствено бяла кърпичка за джоб.

Бяла кърпичка за джоб
Костюм по поръчка в Black Market

Цена и срок

Не ни беше необходимо дълго време, за да изготвим проекта, тъй като, както вече стана ясно, клиентът ни имаше визия за него и знаеше точно какво иска. Предложихме му и своите идеи, взехме мерки, направихме няколко проби, изработихме костюма и бяхме готови да го покажем и на вас.

Тъмносин смокинг
670 лв
сако + панталон + риза + кърпичка

Тъмносин смокинг

Смокингът е изработен от студена вълна в много тъмен нюанс на синьото, а шал-яката – от сатениран памук. Кройката му е класическа, като е леко втален, за да изглежда още по-добре притежателят му. Закопчава се с едно копче.

Тъмносин смокинг по поръчка

Тъмносин панталон

Панталонът дублира материята на смокинга. Кройката му е стандартна, с изключение на това, че е леко вталена от коляното надолу.

Тъмносин панталон

Бяла риза

Елекът внася разнообразие в иначе строгия тъмносив сет. Избрахме сивия цвят в нюанс, който смекчава резкия преход на погледа от тъмносиво към бяло и обратно.

Бяла риза

Разгледайте още стайлинги