С две лица

Чудите се дали покрай всички бални рокли и костюми по последна мода, които създаваме, можем да се справим и също толкова добре, когато става въпрос и за по-спортно облекло? Настоящият стайлинг идва, за да отговори „да” на този въпрос.

Един различен стил

Две различни дрехи в едно цяло, що е то... двулицев, с асиметрично закопчаване от двете лица и качулка - суичър.

Мъжки спортен стайлинг Мъжки стайлинг Стайлинг за всеки ден

Какво да очаквате?

„Желанието на клиента ни бе да създадем суичър, който да се различава от останалите. Да бъде уникален и специален. Е, с това доказахме, че сме добри не само в официалното облекло и изработката на костюми... ”

Концепция и вдъхновение

Все повече хора влагат смисъл във всичко, което притежават и искат да притежават. Чистия материализъм остава на заден план. Желанието на клиента ни бе да създадем суичър, негова любима дреха, вдъхновена от модата на уличния стил. Тъй като той е артистичен човек, чийто хоби и работа са свързани с рисуване и дизайн, целта ни бе да създадем дреха, едновременно оригинална и функционална. Дрехата да бъде част от човека, за който е предназначена, да я персонализираме и да и придадем идентичност, постигната с артистичност и умения, които сме трупали през годините. Този стайлинг бе предизвикателство за нас, най-вече с това как една ежедневна дреха може да се направи по поръчка и да бъде уникална и специална. Това беше мода която клиента вижда, а ние трябваше да я пресъздадем.

Концепция и вдъхновение

Проект

Конкретната ни задача беше да направим поръчков суичър, който да бъде абсолютно неповторим, като клиентът ни остави да експериментираме и да предложим идейни проекти за него. Идеята, на която се спряхме, беше да направим дрехата с две лица с асиметрично закопчаване. Нещо което би накарало другиго да последва стила и модата която следва. След като клиента я хареса, направихме скици с различни цветове и материали, от които избрахме варианта – едното лице в класическо сиво, опакото в синьо каре. Две различни дрехи в едно цяло. Следващата задача беше технически да измислим закопчаването, за да запазим асиметрията от двете лица.

Проект суитчър

Аксесоари

За тази спортна визия за завършек добавихме само едни обувки.

Спортни обувки

Активния и динамичен начин на живот на клиента ни накара да се спрем на спортни обувки, с които може да отиде на работа и след това бързо да прескочи до няколко задължителни дестинации за деня. Те чудесно се връзват на визията, която следваме и са много модерни. Избрахме спортно-елегантни обувки Pointer, платнени с гумена подметка, удобни и издръжливи на особеностите на градската среда.

Обувки

Цена и срок

Тъй като клиента не бързаше с поръчката, разполагахме с достатъчно време, за да направим няколко проби, и да стигнем до варианта, който да е най–ефектен и функционален.

Суичър с качулка
150лв

Суичър с качулка

Суичерът е задължителна дреха за всеки сет за свободното време, най–удобната връхна дреха, която небрежно да наметнем, когато температурите започват да падат. От спортна класика, вече и най–големите брандове предлагат своята интерпретация, като стилно модно наметало дори върху по-официална риза.

Дрехи по поръчка Суитчър по поръчка

В този случай ние също представихме нашето предложение, хит на мода - двулицев, с асиметрично закопчаване от двете лица и качулка. От едната страна е сив, а другата е син кариран памук, което придава по-небрежно излъчване. За по-голямо удобство сме добавили и джобове, както модата диктува. Идеална униформа за активния, артистичен млад човек - дреха която е интересна и винаги да е под ръка.

Суитчър с две лица

Ежедневна риза и къси дънкови панталони

За по–спретната визия добавихме светлосиня ежедневна риза, класически модел, изпълнен в модерна кройка, която стои небрежно елегантно с дънки, панталон или добавена към спортен сет.

Мъжка риза и къси дънкови панталони

Тъй като идеята на стайлинга е да бъде удобен и клиента цени всичко, което носи, дори и в ежедневното си облекло, затова прибавихме къси дънкови панталони от Carhartt, модел Western bermuda. Carhartt са бранд с дълга история, доказал се с модни решения и качествени дрехи за млади и активни хора.

Тишърт с щампа

След като завършихме суичера, решихме да го комбинираме със също толкова удобна и интересна дреха за под него. Спряхме се на тишърт от серията на Carhartt, която е поле за изява на графити художници. Светлосин памук с оригинална щампа - удобна дреха, която може да се комбинира с всяко от двете лица на суичъра и винаги е на култ в спортната мода.

Мъжка тениска

Разгледайте още стайлинги