Униформата на 21-век

Истината е, че независимо от всички модни тенденции и трендове, които идват и си отиват със светлинна скорост, най-доброто облекло за един мъж винаги ще си остане класическият костюм от две части. Като казваме „класически” нямаме предвид никакви анахронизми, а простата формула, че най-актуалните неща винаги са плод на приемственост между традиция и съвремие. Както виждате, имаме право.

Kласически тъмно син костюм

Външният вид е от голямо значение, независимо дали си на бизнес или приятелска среща.

Kласически тъмно син костюм Мъжки стайлинг Костюм по поръчка

Концепция и вдъхновение

Получихме запитване, в което клиента ни изрази желанието си да получи визия като на героя на утвърдилия се като модна икона, актьор Райън Гослинг от филма „Оглупели от любов”. Визия на модерен млад мъж, кято се състои от поръчков костюм, безупречно ушит с изчистена линия и последна мода.

Концепция и вдъхновение

За да покажат лицето на съвременния плейбой, стилистите на филма са заложили на лимитираната колекция от костюми създадени от музиканта Албърт Хамънт от рок групата The Strokes, специално направени за бутик в Лос Анджелис.

Концепция и вдъхновение

На въпроса какво прави тези дрехи толкова специални и различни самият дизайнер отговаря, че това са костюми, които самият той би носил. След като дълго време сам преправя до неузнаваемост своите костюми и ги вревръща в своя мода, които ползва за сценични униформи и ги превръща в негова запазена марка, той се залавя да създаде собствена линия. Артистичност, специално отношение към детайла и майсторско изпълнение са основните съставки за създаването на един такъв стилен и елегантен тоалет. Задачата ни беше да следваме стриктно тази „рецепта” и да създадем също толкова оригинален аутфит.

Проект

След като направихме проучването и разбрахме от какво се нуждае клиента, започнахме работа по проекта. Тъй като му е първата поръчкова дреха, решихме да заложим на класически тъмно син костюм, който да трансформираме в модерения вариант, към който се стремим - втален, прибран, максимално изчистен без излишни детайли. Подбрахме фина и качествена вълна от Loro Piana, подходящ материал за този модел. Взехме мерки и започнахме с проектирането на костюма, след което създадохме специална кройка за клиента, с която да разполагаме за следващи поръчки. Следваха две проби, на които уточнихме дължината на всяка част от костюма и разположението и размера на всеки детайл, за да постигнем желаниия резултат и визия която да следва тази мода.

Концепция и вдъхновение

Аксесоари

За да завършим този елгантен и стилен тоалет, бе необходимо да се добавят само хубав и скъп часовник, очила и чифт елегантни обувки.

Обувки

Трябваше да добавим точните цветни акценти на официалната визия и затова заложихме на сигурната и ефектна комбинация от модно съчетание на тъмно кафяви обувки и син костюм, като резултата от този контраст е винаги добър.

Мъжки обувки
Костюм по поръчка в Black Market

Цена и срок

Две седмици ни бяха достатъчни за да се справим отлично с ушиването на този костюм. Бюджета беше зададен предварително и ние стриктно изпълнихме всички условия на клиента за да получим една наистина модна визия.

Тъмносин костюм
720лв
сако + панталон + риза + вратовръзка + кърпичка

Тъмносин костюм

Тъмносиният костюм е не само сега на мода, а е и универсална униформа, в която всеки мъж изглежада добре, той показва също и отношението към работата му – че взема позицията си на сериозно, обръща внимание на детайлите и гони целите си за деня.

Тъмно син костюм по поръчка

Външният вид е от голямо значение, независимо дали си на бизнес или приятелска среща. Да си облечен добре и по мода е най–краткия път да заявиш на всички, че си сериозен човек, на който може да се разчита и че си професионалист.

Сако

Сакото е в основната и най–представителна част от стайлинга. Силно е вталено по тялото подчертавайки силуета на фигурата. Двете копчета и тънкия ревер са детайлите, които придават модерно излъчване на дрехата. Съвременната му кройка го прави идеалния тоалет, подходящ не само за работна среща или изискано събитие, а и за да придаде мода и стил в ежедневието на притежателя си.

Тъмно синьо сако по поръчка

Панталон

Моделът на панталона е класически, но за да постигнем елегантната и стилна линия го стеснихме повече от коляното надолу, което видимо издължава фигурата. Качествената и фина вълна е материя, която е предпочитана от всяка мода, тъй като гарантира допълнително комфорт и удобство. Затова и ние много често я използваме.

Тъмно син панталон по поръчка

Бяла риза

Бялата риза е не само стилно допълнение към всеки официален сет, тя е част от колекцията на всяка мода, защото придава небрежно елегантна нотка към ежедневния тоалет. Направихме я по мярка, за да приляга перфектно по тялото, както всяка друга част от костюма.

Бяла риза по поръчка

Разгледайте още стайлинги