Усещане за жена

Всички помним великолепния филм, в който Ал Пачино направи едно от най-брилянтните превъплъщения в кариерата си. Помним и онзи цитат от филма, в който героят му говори за „водопад от къдрици”, сравнява женските устни с първа глътка вино и т.н. В Black Market знаем, че дългата поредица от достойнства на нежния пол се нуждае и от подходящ начин за подчертаването им.

Ефирна коктейлна рокля

Роклята, която виждате, е предназначена да се носи във важните, в сладките и най-вече в красивите, добре прекарани моменти от живота.

Коктейлна рокля

Концепция и вдъхновение

Задачата ни беше да изготвим и реализираме проект за вечерна рокля, поръчана от дама, която имаше конкретна идея за нея.

Концепция и вдъхновение

Проект

Стремихме се да подчертаем нейната женственост, а вдъхновение почерпихме от личните й желания, потребности и особености.

Прокетиране на модела

Цена и срок

Не разполагахме с много време за осъществяване на намеренията си по отношение на този проект. Затова се заехме с работата по нея веднага след съгласуването на идеите и взимането на точните мерки, които са изключително важни, особено за подобен модел на рокля, плътно пасваща на извивките на конкретното тяло.

Вечерна рокля
220лв

Коктейлна рокля

Роклята е подходяща както за делова среща и парти, така и за кино, театър или за вечер, прекарана в ресторант с половинката или в бар с приятели. Изработена е от висококачествен сатениран памук в елегантен тъмен нюанс на синьо-зеленото – наситен цвят, свързван с морето и нощното небе..

Коктейлна рокля

Материята й е приятна на допир и приляга плътно по тялото. Линията е изчистена. V-образното деколте на вечерния тоалет оптически издължава шията и оставя раменете открити. Гърбът също е V-образен. Дължината на роклята е до над коляното, като в задната й част има цепка.

Обувки

Намерихме за подходящо да съчетаем синьо-зелената рокля с черни лачени отворени обувки на висок ток и с каишка при глезена.

Вечерна коктейлна рокля

Разгледайте още стайлинги