Черно на бяло

Това е тениска специално поръчана за подарък изненада за близък човек. Със сигурност, тя ще остане един страхотен спомен, защото е уникална и направена по поръчка.

Тениска с принт графика

Подарък тениска с лично послание e идеален подарък за близките хора. Какво по-хубаво от това да зарадваш човек с дреха, която е специално ушита за него. С тази дреха човека, винаги ще бъдете на мода.

Бяла тениска по поръчка Бяла тениска с принт графика Уникална тениска за подарък

Концепция и вдъхновение

Тениската с лично послание винаги е била идеален подарък за близките хора. В този случай ни се довери човек, който търси уникална дреха за свой приятел. Това е също и един добър начин да изразиш собственото си виждане за мода. Приехме предизвикателството и се заехме да създадем класически тишърт с нестадартна, закачлива щампа.

Концепция и вдъхновение

Съдържанието оставихме на заден план, оставяйки композицията да играе декоративна функция. Кройката кадрира експресивната калиграфия, като по този начин намеква за процеса на изработка и уникалността на дрехата, постигайки желаният резулатат, подарък който винаги ще е на мода.

Проект

Надписът, представляващ щампата, беше избран от нашия клиент, носещ закачливо лично послание. Останалата част от изработката остави в наши ръце - точността в избора на кройка и избора на материи. Ефектното съчетание на белия цвят и контраста на черния принт с качествените материали, придаде на тишърта уникално и трудно повторимо излъчване. Хубав и оригинален подарък, който не се влияе от мода и тенденции, защото той диктува свой собствен стил.

Концепция и вдъхновение

Цена и срок

Тениската, която трябваше да създадем беше предназначена за подарък, затова времето, което имахме беше ясно. Разполагахме с една седмица за направата на уникална тениска с уникално изображение, надписи които са особено актуални и на мода.

Тениска с принт графика
60лв

Тишърт/Тениска

Започнахме със скрояването на тениската, а след това и с принтиране на графиката върху предната и част.

Рисуване на тениска Ушиване на тениска по поръчка

Отделните елементи бяха съшити след това. Направена е изцяло от бял памук, материя която освен че е удобна за носене е винаги на мода, като тук акцентът пада върху контрастно черното изображение. За финал добавихме черен детайл върху ръкавите.

Tениска по поръчка

Дънки

Като идеално допълнение към тишърта, добавихме дънки от личният гардероб на клиента, които перфектно допълниха ежедневната му визия, която чрез уникалните детайли акцентира на неговия стил и лична мода.

Мъжки дънки

Разгледайте още стайлинги