3 в 1: няколко очаквано добри комбинации

Ние в Black Market смятаме, че елегантността , финесът и престижът невинаги вървят ръка за ръка с високомерен изглед и раздразнителен глас, напротив – по-привлекателни са в комбинация с усмивка, жизнерадостно излъчване и чувствителност към обещанията на живота. С удоволствие ви предлагаме да видите няколко аутфит комбинации, които създадохме за наш клиент спортист – мъж с нюх към хубавото в живота и в гардероба и с височина, която го задължава да поръчва своите дрехи.

Съчетаване на полезното с приятното в една поръчкова работа.

Съчетаване на полезното с приятното в една поръчкова работа. С удоволствие ви предлагаме да видите няколко аутфит комбинации, които създадохме за наш клиент спортист – мъж с нюх към хубавото в живота и в гардероба и с височина, която го задължава да поръчва своите дрехи.

Тъмнокафяв костюм

Концепция и вдъхновение

Съчетаване на полезното с приятното в една поръчкова работа.

Концепция и вдъхновение

Както ще се убедите, тази задача не е невъзможна за изпълнение, стига да се осмелите да излезете от рамката и да дадете картбланш на таланта и опита да направят необходимото.От една страна, клиентът ни искаше да разполага с официален костюм и да разчита на безупречен външен вид по време на специални поводи. От друга страна, желанието му беше да има сет, който да е по-скоро небрежен и предполага да бъде облечен в неформална обстановка. Като допълнение към него създадохме палто, което също по-скоро пасва на свободния режим в живота.

Концепция и вдъхновение

Проект

Целта ни е всяка дреха да е ниво в разбирането на усещането за стил именно на носещия я, да приляга идеално именно на неговото тяло, така че да я чувства като представителна част от себе си.

Проект
Костюм по поръчка в Black Market

Цена и срок

Тъй като целта беше да изготвим няколко комбинации от дрехи за различни поводи, ни беше необходимо повече време, за да координираме представите си за успешно справяне със задачата с тези на клиента на Black Market. Персонифицирането на дрехата, съответно и на целия проект, е наша основна мисия.

Тъмнокафяв костюм
720лв
сако + панталон + риза + вратовръзка +кърпичка
Спортно - елегантен сет
670 лв
сако + панталон + риза + кърпичкa
Палто
400лв

Тъмнокафяв костюм

Неведнъж сме казвали, че класическият костюм е не просто задължителен, а най-задължителният сред задължителните елементи от гардероба на всеки съвременен мъж. Опровергахме представата за черния цвят на костюма като единствен маркер за това, че е официален, и излязохме от стилистиката на Брегович: мъжкият официален костюм отдавна не е дрескод само за сватби и погребения, дори на Балканите.

Стайлинг решението за свободното време

Конкретният костюм, проектът за който е изготвен специално за нашия клиент и съобразен точно с неговите мерки и най-вече с височината му, е изработен от тъмнокафява висококачествена студена вълна. Линията е изчистена, кройката – класическа. Сакото е с тънък ревер, закопчава се с две копчета. Ризата, с която е комбиниран официалният сет, е от бял памук, осигуряващ комфорт. Вратовръзката е в черно, на дискретно диагонално райе, а строгата кърпичка за джоб е бяла. С аксесоарите визията на контрастите е напълно завършена./>

Спортно - елегантен сет

Стайлинг решението за свободното време, което предложихме на клиента си, се състои от няколко компонента. Сакото е от сива студена вълна в графитен нюанс. Кройката му е вталена, закопчаването – двойно, реверът – тънък.

Тъмнокафяв костюм

Съчетахме го с елегантен панталон от дънков плат и светлосиня памучна риза. Свеж акцент е бледорозовата кърпичка за джоб.

Панталони от дънков плат

Палто

Изработихме модел на късо палто от вълна в нюанс на сивото. За да го съобразим с последните тенденции, избрахме да го съчетаем с кафяв шал и светлобежова кърпичка за джоб.

Стайлинг решението за свободното време

Разгледайте още стайлинги