Black Label by Black Market

В класиката в жанра на специалните събития – малка черна рокля. Облякохме една дама, която веднага ще познаете – Елена Брусарска от Ice Cream. Тази изискана дреха със секси излъчване замени сценичните костюми на певицата и небрежното и облекло от клиповете на групата.

Дреха със секси излъчване

Да, това е незаменимата малка черна рокля, която си остава винаги хит и на мода, а когато е добавен и малко тюл, тя може да бъде и много предизвикателна.

Грим и прическа Елегантна черна рокля Вечерна секси рокля

Концепция и вдъхновение

Знаем, че всяка жена трябва да притежава малка черна рокля, а желанието на клиентката ни беше да направим секси интерпретация на роклята. За да бъде стилна и предизвикателна, решихме да я направим да приляга плътно по тялото и да загатнем с полупрозрачен материал раменете, гърба и деколтето.

Концепция и вдъхновение

Проект

След като обсъдихме идеята, трябваше да подберем подходящия материал за този модел, за да постигнем желания ефект. За основата избрахме плътна черна ликра, която скроихме по тялото, а пък за яката, гърба и ръкавите подбрахме полупрозрачен тюл, който да загатва голотата на тялото. Пришихме тюла върху основата и за финал добавихме златен цип и златни копчета с декоративна функция, които да персонализират дрехата и да я направят необикновена.

Концепция и вдъхновение

Цена и срок

Трябваше да направим роклята за две седмици, като за това време имахме да изчистим концепцията, да направим няколко проби и да я ушием.

Черна вечерна рокля
220лв

Черна вечерна рокля

Къса черна рокля до над коляното от ликра и тюл с дълги ръкави, с изрязан гръб и с яка тип поло, завършена със златен цип и златисти копчета на гърба, подчертаващи линията му.

Черна вечерна рокля

Обувки

Добавихме черни обувки на висок ток, за да бъде комбинацията пълна, а ефектът повече от впечатляващ.

Обувки

Разгледайте още стайлинги