Hello, Lora Palmer

Ако искаш да подръжаваш на някоя известна личност или да приличаш на нея по облеклото, което носи, или да подражеваш на световната мода - с нас това е лесно! В Black Market ще се погрижим, като ушием или подберем стайлинг облекло доближаващо се максимално до това което търсиш.

Специален Агент Дейл Купър

“Специален Агент Дейл Купър докладва, добро утро...” Ъ-ъ-ъ-ъ, така де, ако не той, то поне това, което би трябвало да представлява според нас.

Мъжко сако Мъжки стайлинг Стайлинг за всеки ден

Концепция и вдъхновение

Този стайлинг е направен за човек, който държи на външния си вид, на дрехите и на това, те да са в добра комбинация. Концепцията беше да създадем визия, която е синтез от класическа елегантност, и съвременен шик. Вдъхновени от британската младежка мода – микс от класически дизайн и стилни десени, искахме да облечем съвременния млад работещ човек. За да се откроява и да бъде различен тоалета, не беше нужно да експериментираме и да залагаме на нещо ексцентрично. Просто селектирахме добре ушити дрехи с модерни кройки и десени от доказали се брандове, с които направихме сет, който да е стилен и същевременно добра инвестиция.

Концепция и вдъхновение

Аксесоари

За тази спортна визия за завършек добавихме само едни обувки.

Спортни обувки

Завършихме стайлинга, като прибавихме спортни обувки в бургундско червено, удобни и същевременно интересен акцент на целия сет. Кецове които са и много актуални и на мода.

Обувки
Костюм по поръчка в Black Market Дънки по поръчка в Black Market

Цена и срок

Тъй като клиентът е ценител на високия клас дрехи, беше готов да отдели по–голяма сума, за да бъде перфектно облечен. Нашата задача беше за кратко време да създадем уникален стайлинг, съобразен с днешната мода, а не просто да притежава скъпи дрехи. Да бъде стилен, модерен и да се чувства уверен в себе си по всяко време.

Сиво сако
400лв
Карирана риза
140лв
Тъмно сини дънки
170лв
Кецове
120лв

Сиво сако

Избрахме елегантно сиво сако, прецизно изработено, от фина вълнна с две копчета, което да приляга по фигурата и подсилва елегантната визия. Дреха, която показва класа, мода и стил, независимо с какво е комбинирана и по какъв повод се носи. Задължително притежание на всеки млад джентълмен.

Мъжко сако

Карирана риза

Ризата е селектирана от магазин, който предлага висококачествени и стилни дрехи от британската модна сцена, направена от мек висококачествен памук. Цветовете на карето освежават всеки по строг тоалет. Може да бъде част от ежедневен сет или закачливо допълнение към по–строга работна униформа.

Мъжка риза

Тъмно сини дънки

За да избегнем строго официалната визия вместо класически панталон добавихме тъмно сини дънки, в които обаче отсъстват типичните за денима детайли като - капси и лицеви тигели, като по този начин се запазва елегантността на линията и напрактика получаваме чифт, който не се влияе от мода и тенденции, а просто отива на всичко.

Мъжки дънки

Разгледайте още стайлинги