Keep calm and suit up

“Suit yourself up!”: това са думите на легендарния Барни Стинсън от сериала, който всички помним. За най-важните поводи ние бихме препоръчали, вместо да изпитвате търпението си, пробвайки стотици костюми като Барни, да намерите своя, като се доверите на безпогрешната професионална преценка на екипа на Black Market.

Перфектен вид за най - големи събития в живота Ви

За най-важните поводи ние бихме препоръчали, вместо да изпитвате търпението си, пробвайки стотици костюми като Барни, да намерите своя, като се доверите на безпогрешната професионална преценка на екипа на Black Market.

Тъмносив костюм за сватба

Концепция и вдъхновение

Клиента ни го очакваше едно от най-големите събития в живота – сватбата. Макар че булката по традиция е в центъра на вниманието в този ден, видът на младоженеца е не по-малко значим и ние го знаем.

Концепция и вдъхновение

Затова не пестихме креативност и усилия с цел постигане на максимално добър резултат при изработването на официалния сет по поръчка. Успяхме да придадем на един заклет рокаджия с бунтарско излъчване елегантен вид.

Проект

За най-важните поводи ние бихме препоръчали, вместо да изпитвате търпението си, пробвайки стотици костюми като Барни, да намерите своя, като се доверите на безпогрешната професионална преценка на екипа на Black Marke. Взимането на мерки, разбира се, си остава главна част от процеса преди ушиването.

Проект

Аксесоари

Образцовата визия на клиента ни беше на път да бъде завършена с добавянето на аксесоарите, подчертаващи ефекта от контраста на светлите и тъмните елементи от сета.

Черна връзка и бяла кърпичка за джоб

Към него прибавихме черна вратовръзка и бяла кърпичка за джоб – перфектните финални детайли.

Черна вратовръзка и бяла кърпичка
Костюм по поръчка в Black Market

Цена и срок

Поводът, по който ни потърси клиентът ни, предполагаше активна комуникация с него и прецизно уточняване на всеки най-малък детайл, който в случая трябваше да бъде съобразен не само с индивидуалните му предпочитания, но и с цялостната визия за сватбата, която, нека си го кажем, обикновено пресъздава представата на булката за нея.

Тъмносин костюм
760 лв
сако + панталон + риза + вратовръзка + кърпичка + елек

Тъмносиво сако

За направата на костюма от три части избрахме плат, изработен от висококачествена студена вълна в тъмносив цвят. Кройката на сакото е класическа, а така също и материята, и цветът му. То е леко вталено, с две копчета и тънък ревер.

Тъмносиво сако по поръчка

Бяла риза

Ризата също е най-класическият от класическите варианти, поне що се отнася до белия й цвят. Кройката й е вталена. Изработена е от висококачествена памучна материя, за да осигури комфорт на младоженеца през целия сватбен ден, през който участието му във всички събития и ритуали е ключово.

Бяла класическа риза

Бяла класическа риза

Също както сакото, панталонът е изработен от тъмносива студена вълна. Стеснен е от коляното надолу.

Официален панталон от тъмносива студена вълна

Елекът е онази част от костюма, която гарантира безупречен вид на носещия го дори в моментите, когато сакото е свалено. В случая изработихме елека от същата материя и в същия цвят като сакото и панталона, спазвайки изчистената линия. Закопчаването е с четири копчета.

Тъмносив елек

Разгледайте още стайлинги