Услуги от Black Market

Услугите, които предлaгаме далеч не се изчерпват с персонални стайлинги, създаване на дрехи и аксесоари по поръчка и фотография. В портфолиото ни важна част заемат още и:


Униформено облекло

Фирменото облекло е от изключителна важност за всяка компания, която иска да покаже, че притежава собствено лице. Нейното значение е двупосочно - чрез нея компанията показва, че всеки от служителите и е важен за нея и притежава ключов принос за нейния успех, а от своя страна служителите идентифицират себе си с компанията в която работи. Black Market Studio предлага дизайн, изработка и производство на униформи(костюми, рокли, ризи, поли или панталони), способни да отразяват мисията, целите и корпоративната визия на всяка една компания.


Стайлинг на събития

Понякога събиране на определен брой хора на едно място не е достатъчно, за да бъде дадена насока на конкретно събитие. Точно там се намесваме ние, като предлагаме цялостен стайлинг на събитието - независимо дали става въпрос за частно или тематично парти, бизнес среща или официален повод. Това включва персонален стайлинг на пръстващите, грим, прическа и всичко останало, което да постави нещата в правилен тон.


Партньори

Black Market си партнира с широк спектър от фирми производители на дрехи, платове и аксесоари. В същото време ние постоянно търсим начини да разширим кръга на своите партньори и бихме се радвали всички, заинтересовани от евентуално сътрудничество, да ни запознаят със своите каталози, продуктови линии и модели. Интересуваме се от съвместна работа с представители на почти всеки бранш, свързан с модата - вносители и производители на платове, дрехи, аксесоари и много други. А може би имате нещо друго в предвид? Свържете се с нас и ще го обсъдим!

По поръчка в Black Market

Индивидуалността е всичко. Затова ти предлагаме услугата „Ушито по поръчка”. Защото тя е най-добрият начин да намериш себе си в свят, в който хиляди брандове проповядват своите разбирания за това какво е стил и мода.

Дамски черен костюм Дамски поли Мъжки ризи Панталони Черно мъжко сако