Фотография в Black Market

За да придобиете по-пълна и обективна представа за това как изглеждате в очите на околните, можем да направим фотосесия специално за вас. Така ще имате възможността не само да се насладите на стайлинга си, но и да видите как изглежда резултатът от усилията ни в очите на околните. Фотосесията е вторият поглед, различният ъгъл, от който се нуждаете, за да сте напълно уверени в себе си и начина, по който изглеждате, като не оставяте огледалото да замъглява трезвата ви преценка. Нещо повече, тя е нужното средство, с което да не оставите нищо на случайността. Разбира се, фотографията е и изразно средство, и като такова в Black Market го приемаме като логичен завършек на цялостния ти стайлинг.


Фотографско студио

Фотографско студио

За да превърнем всичко казано по-горе в реалност, ние разполагаме с напълно оборудвано и професионално фотостудио, пригодено ексклузивно за този тип фотосесии. Студиото разполага с богат набор от професионални фотоапарати, обективи, стативи, синхронизатори за осветление, фонова система и уреди за контрол на светлината, импулсно осветление и много други, които ни дават възможността да ви заснемем в неподозирана дори за самите вас светлина - едновременно отрязяваща реалността и акцентираща на най-доброто от вашия стайлинг.


Фотографско осветление

Осветление

Светлината, разбира се, е вероятно най-важния елемент в професионалното снимане, а когато става въпрос за професионализъм, ние не правим компромиси. Често слънцето, а и определен тип осветителни тела са крайно неподходящи като източници на осветление с нужната посока и сила на светене. Точно поради това ние сме се подсигурили срещу подобни проблеми с богато разнообразие от студийни и ръчни светкавици, софтбоксове, чадъри, клапи, пчелни пити, цветни филтри, отражателни дискове и мн. др. - защото знаем, че използвани по подходящия и правилен начин, тези аксесоари ни дават преимуществото да контролираме светлината в разнообразна среда, по всяко време на денонощието, и всеки път резултатът да е еднакво удовлетворителен както за нас, така и за вас.


Фотографска техника

Техника

Освен осветлението, друга важна част от нужното за да се постигне една наистина професионална фотосесия, е наличието на камера, обективи и друга техника с достатъчно високи параметри, които да дадат на фотографа нужната свобода при снимане, като по този начин той да може да постигне добър ефект безпрепятствено. За някои може би това са излишни технически подробности, но възможността за снимане с висока скорост на затвора (до 5,3 fps при снимане в RAW), и високия диапазон на чувствителност на сензора (ISO), позволяват възможно най-високо качество на снимките, като детайлите от всички светлинни участъци се запазват. Високата скорост на синхронизацията на затвора с ръчни и студийни светкавици и качествената автофокусна система с високочувствителни сензори от своя страна спомагат за бързото и прецизно фокусиране при слабо осветление и нисък контраст и гарантират остротата на снимката там, където тя най-много се нуждае от нея.

За да бъде всичко пълно при споменаването на фокус и острота, няма как да пропуснем факта, че разполагаме и с богато разнообразие от обективи с високо качество и подходящи бленди, които запазват стойностите си по целия диапазон от налични фокусни разстояния. Благодарение на това имаме възможност да снимаме при слаба осветеност, както и да постигнем желаната дълбочина на рязкост, чрез която можем да подчертаем желаните детайли.


Обработка на снимки

Обработка

И за да бъде крайният резултат наистина зашеметяващ, ние отделяме специално внимание на обработката на снимковия материал, тъй като крайният резултат е това, което определя качеството на нечий труд. От леко изостряне на детайлите, през по-сериозни процеси като отстраняване на нежелани обекти от кадър, та до сложни манипулации като коригиране на експонирането или цветовете на дадена снимка в случай, когато на лице е била динамична среда( като смяна на позицията на конкретен обект или промяна на осветеността при снимане на открито и при неконтролируем източник на светлина), ние стоим зад думите си. Независимо дали снимките ще преминат през никакъв или дълъг процес на обработка, нашата цел е когато видите финалният им вариант да сте напълно удовлетворени от него и услугата, която сте получили.

Цялостна визия от Black Market

Black Market предоставя и цялостна визия не само на клиентите, които са получили стайлинг или дреха по поръчка от нас, но и на всички, които търсят подобна услуга. Независимо какво искате да е естеството на сесията - например промоснимки на модна колекция - ние можем да Ви осигурим модел, подходящи аксесоари, както и грима и фризурата му, така че да получите всичко нужно, за да реализирате идеята си.

Грим

В зависимост от случая и повода гримът може да варира от стандартен фотографски, грим през тежък вечерен, до нещо по-ежедневно - отново всичко е индивидуално и според случая и облеклото, като имаме задачата за професионалното му изпълнение.

Грим

Прическа

Още нещо, за което няма да Ви се наложи да мислите, тъй като ние ще се погрижим за него по възможно най-добрия начин. За да бъде всичко завършено и изпипано до най-малкия детайл.

Прическа

Аксесоари

Финалните щрихи на всяка една визия, които могат да поставят ударения върху най-неочакваните детайли - ние ще подберем точно тези, които биха внесли нюанс там, където има нужда от него.

Аксесоари