Facebook
Костюми по поръчка - Агент провокатор

Агент провокатор

Поли иска изчистена, дълга и леко провокативна рокля за своя абитуриентски бал. Слабостта по личния стил на Риана, желанието да подчертае най-силните страни от своята физика и излъчване и неистовият стремеж да се откроява от войнстващата посредственост и вулгарност на тези събития в страната предопределят извайващата тялото строга геометрия и възпитания сексапил на подчертани форми в черно.

  Скарлет Йохансон  

Не мисля, че съм фатална жена. Никога не съм прелъстявала някого, само и само да му разбия живота. Поне доколкото знам.

#promdress #black
#timeless #personalized
#backstage #elegance

Геометрия на силуета

Силуетът на тази дълга черна рокля от плътна ликра следва класическата издължена линия на вечерните тоалети за формални поводи, но възбужда асоциативното мислене с добре дозирана провокация.

Запази час
Всички снимки са само и единствено на наши клиенти Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Агент провокатор

Храна за въображението

Голият гръб с връзки и единичната странична цепка по дължината на бедрото разкриват само толкова, колкото трябва да бъде видяно, и оставят достатъчно храна за въображението, без да изглеждат вулгарно и най-важното – като разкриват силното индивидуално излъчване на едно страшно красиво и вълнуващо момиче в един от най-хубавите си моменти.

Агент провокатор

Момичетата като Поли са свежата нотка стимулиращо разнообразие от правенето на мъжки костюми. Тя осъзнава какво е да си различна не само заради поразяващия си външен вид, татуировки и естествено провокативно излъчване, но и заради благия характер и безупречно възпитание. Поли познава различните етапи от ушиването по поръчка и участва активно във внимателното обсъждане на всеки детайл. Накратко - стилно момиче, което ги разбира нещата.

almero.bg