Facebook
Костюми по поръчка - Salt'n'peppa

Salt'n'peppa

Еди е космополитен човек – от Кабо Верде, през Лисабон и Лондон, до София. Човек, който търси различното, уникалното. Това и му харесва при нас – че се забавляваме с нашите костюми, имаме собствен почерк, персонално отношение и гостоприемство, което липсва на много места.

  АЛЕКЗАНДЪР МАККУИН  

В модата настана нова ера – повече няма правила. Сега всичко е дело на индивидуалния стил, съчетание от висша мода, фаст-фешън, класика и млади дизайнери.

#casualclassic #greymelange
#casualchic #greysuits

Убийствен микс

Еди може да миксира и да изглежда убийствено добре, от street до high end костюми. В случая искаше да му направим хип костюм. Нещо фънки, което да комбинира с огромната си колекция от кецове, тишърти и аксесоари.

Запази час
Всички снимки са само и единствено на наши клиенти Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Salt'n'peppa

Силна воля

Това, което винаги е искал, го имахме. Вълнен супер плат – сив меланж тип „сол и пипер“. На негов фон всеки детайл изпъква. Както и запомнящото се излъчване на Еди, неговият живот на път и перфектният му български.

Salt'n'peppa

Горещи точки

Висококачествената студена вълна използвахме и за трите части на костюма. Вталеното сако и по-късият панталон са перфектният аутфит за по чаша уиски в поредния хитов бар. Защото, както се убедихме, Еди знае готините места в града по-добре и от нас. За десерт му оставихме подплата от хамелеонов хастар в циклама.

almero.bg