Facebook
Костюми по поръчка - Бизнес работи

Бизнес работи

Първото идване на Емануел в ателието ни беше по конкретен повод, предполагащ изискващ и специален костюм. Иначе Емо, покрай своята отговорна позиция в енергетиката, вече разполагаше с официален гардероб. Имаше и съвсем различна представа за това, как ще протече нашата съвместна работа.

  ИВ СЕН ЛОРАН  

Никога не бива да бъркаме елегантност със снобизъм.

#businessclass #suitstyle
#quality #coolwool

НАЧАЛОТО НА ЕДНО ПРИЯТЕЛСТВО

След няколко уискита в ателието, Емануел остана силно впечатлен от цялото преживяване. Призна, че всъщност е забавно и че личното отношение е това, което прави процеса специален и различен от пазаруването в магазините. А колко е важен гардеробът за всеки един джентълмен, нямаше нужда да го убеждаваме.

Запази час
Всички снимки са само и единствено на наши клиенти Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Бизнес работи

НА ПОЗИЦИЯ

След като задълбахме в материи, кройки и цветови комбинации, започнахме работа по тъмносин костюм от три част с едро, едва доловимо каре. Крайната цел бе костюм, който е сериозен, перфектната униформа за корпоративния свят, но и който заявява позиция и отношение към стила.

Бизнес работи

ИСТОРИЯ БЕЗ КРАЙ

Вталено сако с две копчета и втален панталон са идеалният избор за стройната фигура. Покрай готовия резултат, Емануел вече вярва, също като нас, че не ти трябва повод, за да изглеждаш добре и да градиш дълготраен гардероб. Трябва ти само добър шивач и доверие в него, а сега Емо има и двете.

almero.bg