Facebook
Костюми по поръчка - Британски акцент

Британски акцент

Обичаме клиентите с вкус, като Виктор, които идват при нас, за да се обличат стилно и без повод. Неговото лично отношение към работния процес в ателието издава, че е човек, който държи на външния си вид и се грижи за себе си.

  Александър Уанг  

Всеки може да се нагласи и да изглежда ефектно. Но как се обличат хората в свободното време – ето това е нещо много по-интересно.

#camelcoat #neilpatrickharris
#peaklapel #doublebrested
#cashmere #gentleman

В главната роля

Поредната поръчка на Виктор е в тоналността на есента, където главната роля е поверена на класиката в бежово. Ярките акценти в хастара, вратовръзката и чорапите качват нивото с още няколко класи нагоре.

Запази час
Всички снимки са само и единствено на наши клиенти Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Британски акцент

Миксология

Трите задължителни елемента за тази визия са двуредното палто от благороден кашмир, острият ревер и карираният панталон. Контрастът между светлите връзки и тъмните обувки са онзи малък детайл, който отличава запознатия с модните порядки джентълмен от лутащите се фешънисти.

Британски акцент

Под палтото

Зад пипнатия вид на Виктор и неговия избор на винаги смели съчетания, от които личи, че този облечен по европейски младеж просто ги разбира нещата, стои работата на Виктор в сферата на туризма и образованието му, получено в чужбина. А споменахме ли богатия му арсенал от чанти и прически?

almero.bg