Facebook
Костюми по поръчка - Великият Гетсби

Великият Гетсби

Наско е от морето и затова не се учудихме, че беше решил сватбата му също да е край вълните. Щом го видяхме, веднага си представихме ленения костюм в най-добрата му светлина. Още повече, че лятото и ленените сетове са перфектната комбинация.

  ХИЧКОК  

Индивидуален стил – това е плагиатстване по отношение на самия себе си.

#happy #groom
#wedding #groomsuit
#elegantstyle #summerwedding

ПЛАЖЕН РЕЛАКС

Наско си пожела небрежна елегантност и добро настроение за големия ден, а модерната кройка и лененият плат са най-доброто средство за тази цел. Избрахме комбинация от светлосиньо и класически беж, за да сме в тон с морската локация и желаното релакс излъчване.

Запази час
Всички снимки са само и единствено на наши клиенти Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Великият Гетсби

БЕЗКРАЙНА Е НОЩТА

Къс панталон и велурени лоуфъри. Нямаме какво да добавим, освен една стилна вратовръзка на светлосиньо райе. Останалото е в ръцете на качествения лен, който поема влагата от горещия следобед и създава хладно, комфортно и сухо усещане чак до малките часове на нощта. А тази, както знаем, ще е дълга.

Великият Гетсби

В НАЙ-ДОБРА СВЕТЛИНА

Неслучайно ленът се ползва от хиляди години и макар за това време изработката да не се е променила, той става все по-неизменна част от мъжкия гардероб. От Робърт Редфорд във „Великият Гетсби“ до Джеймс Бонд, ленът е издържал теста на времето.

almero.bg