Facebook
Костюми по поръчка - Великият ирландец

Великият ирландец

Дългата коса и татуировки на Патси О’Конър със сигурност не го идентифицират като мениджър на сериозна IT компания с натоварена програма от непрекъснати пътувания.

  Харди Амис  

За да постигнеш онова привидно и абсолютно необходимо безгрижие, поне един от елементите в облеклото не трябва да си отива с нищо друго.

#tartan #irishwedding
#groomandbride #happy
#plaid #bespoke

Да си у дома навсякъде по света

О’Конър обаче е култов ирландец и най-големият пънкар, прекрачвал прага на Black Market. Той е чужденец, който се чувства като у дома си навсякъде по света.

Запази час
Всички снимки са само и единствено на наши клиенти Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Великият ирландец

Преобразяване на обикновения дрескод

О’Конър се жени в Лас Вегас и държи да носи класически бежов костюм с контрастен елек от шотландско каре, за да си отива с откачената рокля на бъдещата му съпруга. На пръв поглед съвсем обикновеният дрескод се превръща в нещо съвсем различно, забавно и запомнящо се с едно откопчаване на копчето на сакото.

Великият ирландец

Патси е човек, който носи костюми всеки ден, но винаги обича да се заиграва с аксесоарите и персонализирането. Един от най-дългогодишните клиенти на Black Market е фен на лежерната и приятна атмосфера, в която работим. O’Конър я определя простичко като най-якото място в цяла София.

almero.bg