Facebook
Костюми по поръчка - Вълкът от Уолстрийт

Вълкът от "Уолстрийт"

След близо 30 години извън България и работа като инвестиционен банкер на „Уолстрийт“, на Иван Димов му дошло до гуша от корпоративния свят. Явно обаче не и от костюмите в три части. Завръщането му за постоянно в България е последвано от успешни инициативи, последната от която се казва „Бъди себе си“.

  Луиджи Пирандело  

Всеки може да бъде герой от време на време. Но джентълмен е нещо, което трябва да бъдеш винаги.

#britcheck #sophisticated
#coolwool #stylish
#3piecesuit #fashion

Знатен гост

Иван има силата да спира дъха. Този на другите го спира с изразената си мускулатура, а своя собствен – с личния си кросфит комплекс от лицеви опори, клекове и набирания, които е изпълнявал без прекъсване в продължение на рекордните 15 часа. Нищо чудно, че кройката по тялото на костюма, ушит за един специален прием, му стои така добре.

Запази час
Всички снимки са само и единствено на наши клиенти Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Вълкът от Уолстрийт

До Ню Йорк и назад

Пътешественик по душа, Иван е посетил десетки държави, а у нас е прочут най-вече с пословичните си спортни предизвикателства. Изтичал е 12 благотворителни маратона за 12 седмици. При този завиден километраж, понякога се питаме, дали пък не се е върнал от Щатите, тичайки.

Вълкът от Уолстрийт

Смело сърце

Предизвикателствата са му слабост и в модата. Обича смелите комбинации и в случая брит карето и розовата вратовръзка му помагат да разчупи класиката на изискания костюм от студена вълна.

almero.bg