Facebook
Костюми по поръчка - Джентълменът младоженец

Джентълменът младоженец

Димитър Дженков обича нощния живот и добрите костюми. Безупречният му стил го следва неотлъчно в цялото му ежедневие на сериозен човек и търговец, който пътува доста и е решил да се жени.

  Чарлз Хикс  

Добрият външен вид не е проява на егоцентризъм, а на самоуважение.

#handsome #threepiece
#jacket #vest #shirt #tie
#personalized #details

Да се откроиш

Дженков иска да изглежда едновременно джентълмен и младоженец и държи на малките детайли, които го открояват от останалите хора на сватбата, а и по принцип. Класическият костюм от три части е решен в тъмносиньо с елек в сиво и детайли в бордо за допълнителен контраст – от хастара и вратовръзката до хоризонталните кантове на джобчетата на елека.

Запази час
Всички снимки са само и единствено на наши клиенти Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Джентълменът младоженец

Дяволът в малките детайли

Президентското сгъване на кърпичката е само един от половин дузината формални акценти като маншети за ръкавели, бродирани инициали от вътрешната страна и идеално лъснатите обувки.

Джентълменът младоженец

Дженков се появява без предварителна подготовка и конкретни референции в Black Market. Единствените задължителни условия още в началото са желанието за силни детайли и джентълменския поглед към човек, който си пада по нощния живот и иска такава визия. Хубавото на подобен стилен костюм е, че може да се впише идеално и в офиса.

almero.bg