Facebook
Костюми по поръчка - Добри момчета

Добри момчета

Още една сватба на изключително симпатично и много усмихнато момче от IT сферата с особено романтично отношение към своята жена и тяхното щастливо събитие. Първата му среща с ушиването по поръчка идва точно навреме като контрапункт на редовния IT дрескод от джинси, тишърти и кецове и му помага да започне изграждането на личен стил по малко по-задълбочен и внимателен начин.

  Пиер Карден  

Мога да отида навсякъде по света само с тъмносин блейзър, сив костюм от вълна и един хубав смокинг.

#zachgalifianakis #gq
#personalstyle #redcarpet

Костюм, ушит специално за теб

Физиката му изисква именно костюм по поръчка, който е съобразен с всички особености и може да подчертае силните ми страни и весел характер. Добра душа, която заслужава най-доброто за своята сватба. На пръв поглед обикновен тъмносин костюм, на втори - нещо много повече.

Запази час
Всички снимки са само и единствено на наши клиенти Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Добри момчета

Детайлите

Класическо сако и панталон от студена вълна в невидимото каре на Уелския принц, сив кариран елек, класическа бяла риза с малка яка и цялостна кройка, която издължава силуета и подчертава силните страни на физиката. Свежите детайли изкарват наяве жизнерадостния му характер – вратовръзка на райе или точки, кърпичка от памучно жарсе, въобще няколко дребни подробности, които издигат всеки син костюм до лигата на най-добре облечените джентълмени.

Добри момчета

По принцип, карето е висш пилотаж за всеки, който иска да надскочи обикновените комбинации със сив и тъмносин костюм. При нашия човек обаче говорим за хубава демонстрация за това как дребните детайли позволяват да се качиш няколко класи нагоре и да влезеш в играта с останалите добре облечени мъже наоколо. Връзката му с Black Market започва с искрено любопитство относно селекцията от различни материи и преминава в благодарност за индивидуалното мислене и съобразяването с всяка негова характерна черта.

almero.bg