Facebook
Костюми по поръчка - Западното крило

Западното крило

Младият политик навлиза осезаемо в партийните дела и се нуждае от безупречен дрескод. Консервативният характер на тази сфера от обществения живот обаче не бива да задължава само с предсказуеми и откровено скучни костюми с грешни пропорции, а дори напротив – съвършената кройка издава сериозното отношение на човек, който иска да бъде възприеман едновременно като представителен и отговорен млад мъж.

  Оскар Уайлд  

Добрият възел на вратовръзката е първата сериозна стъпка в живота.

#trendsetter #business
#armiehammer #gq #suit
#sartorial #menstyleguide

Елегантен имидж

Партийната скука е елиминирана с костюм от три части от тъмносин плат с ясно дефинирана текстура, която го държи в установените рамки, но едновременно с това му позволява и да се да се открои сред останалите.

Запази час
Всички снимки са само и единствено на наши клиенти Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Западното крило

Детайлите

Вталената кройка му позволява да се чувства удобно и да бъде самия себе си. Малките детайли също не са пренебрегнати – кърпичката за сако е с президентско сгъване и само времето ще покаже дали става дума единствено за стилен акцент или заявка за още по-сериозни амбиции.

Западното крило

Ново мислене - нова визия

Политическият дрескод има много формални изисквания, които не бива да бъдат пренебрегвани, но пък могат да бъдат разнообразени с внимателна селекция на интересни материи и практични детайли. Целта не е приобщаване към общата партийна визия, а по-скоро демонстрация на това, че има и млади, адекватни хора с желание да работят. Новото мислене обикновено върви рамо до рамо и с нова визия.

almero.bg