Facebook
Костюми по поръчка - Играчът

Играчът

Класически случай на предприемчив IT човек, който пътува непрекъснато между България и Щатите и се нуждае от солиден костюм за тежки срещи, презентации и сключване на сделки. Казано по друг начин – костюм, който му изкарва пари.

  Глен Блек  

Не трябва да нося костюм от три части, за да съм добър човек, но бих искал всичко мое (включително и дрехите) да изразява безкомпромисен интегритет.

#bespoke #gentlemen
#inspiration #greysuit
#colinfirth #burgundytie

Сивото е отличен избор за подобни доминиращи модели, които обаче е хубаво да могат да се комбинират лесно и с други неща. Най-важното за такива костюми в три части е да подберем сериозен и тежък плат с интересна закачлива текстура и формална вталена кройка без какъвто и да било комромис.

Запази час
Всички снимки са само и единствено на наши клиенти Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Играчът

Позната формула за успех

Когато говорим за сериозни срещи и нужда от силно подчертан авторитет, решението е класически костюм в три части от студена вълна по познатата формула сако с две копчета, двоен шлиц, средно широки ревери, елек и панталон с ръб без басти. Черно-сивата текстура на материята в първия поръчков костюм на този клиент демонстрира красноречиво внимание към детайла, а контрастът между червената вратовръзка, бялата риза и кърпичката с десен на точки носи бонус точки при характеризирането на всеки елегантен и задължаващ стил. Носи го с с черни или кафяви обувки от гладка кожа, велурени Chelsea боти, монохромни ризи, вратовръзки в червено, кафяво или синьо и кърпички за сако според повода.

Играчът

Изграждането на доверие между клиента и Black Market може да отнеме време, но винаги си заслужава. Процесът на комуникация между дизайнер и клиент е от основна значение, ако искаме да си тръгнем със съвършен костюм за всеки джентълменски гардероб. Този млад IT мениджър е типичен пример за това колко добър резултат можеш да очакваш, ако отделиш достатъчно време за разговори относно основните правила на дрескода и правенето на една дреха, които ти помагат да бъдеш себе си.

almero.bg