Facebook
Костюми по поръчка - Концертмайсторът

Концертмайсторът

Александър е пианист и изпълнява класическа музика на престижни сцени от София до Виена. Той е доказателството, че понякога как изглеждаш е от съществено значение. Потърси ни за своята визия за голямата сцена и ние с удоволствие и отговорност се впуснахме в дрескода на най-тържествения и софистициран стил.

  МАРК ТВЕН  

Дрехите правят човека. Голите хора имат никакво или съвсем малко влияние върху обществото.

Голяма работа

White tie изискванията повеляват нещо повече от black tie формалностите. Тук, вместо смокинг, говорим за фрак. Говорим за концерт-рецитали пред изискана публика. Говорим за големи клечки. Затова се спряхме на бялата папийонка.

Запази час
Всички снимки са само и единствено на наши клиенти Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Концертмайсторът

Кралска линия

Класически ансамбъл, прегърнат от кралски особи за събития на висок стил. За някои той може да е демоде, но в нашите ръце сетът беше рафиниран до съвършенство. Идеалният избор за изпълнител на класическа музика, разбира се, ако не си Елтън Джон.

Концертмайсторът

Фракология

Изцяло се придържахме към white tie кода, който включва черен фрак, черен панталон, елек с ниско закопчаване и сатенен ревер. Съобразихме панталона с фигурата, за да позволим на съчетанието да я издължи и не пропуснахме задължителната бяла риза от памучно пике – обработка на материята, която придава класа със своята текстура. Папийонката е ясна още от началото.

almero.bg