Facebook
Костюми по поръчка - Кралско синьо

Кралско синьо

Като човек, който търси класата, Драго се жени не къде да е, а във Велико Търново. И то – на Царевец, в самото сърце на старопрестолния град. Тежък, изискан, стилен са трите думи, които важат и за сватбения ден, и за гардероба на Драго по принцип.

  Джани Версаче  

Времето лети бързо, и ние сме само историци, които желаят да блеснат възможно по-ярко, преди да угаснат от вятъра, а дрехата е този блясък.

#rayangosling #bluesuit
#satin #shawlcollar
#davidgandy #redcarpet

Код, дрескод

Ключова дума по големи събития като това, дрескодът е невидимият фейсконтрол, който отсява за кого ще се говори с добро и за кого – с лошо, дори и години по-късно. По строгите black tie правила на собствената си сватба Драго прави попадение право в десетката със смокинг ала Джеймс Бонд.

Запази час
Всички снимки са само и единствено на наши клиенти Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Кралско синьо

По етикет

Класиката на костюма от три части все пак е актуализирана благодарение на тъмносиния прочит с черна шал яка, без този контраст да отнема от строго официалното излъчване. Папийонката и кърпичката също са по етикет.

Кралско синьо

От червения килим

Подобна безупречна визия е достойна и за дворцовия комплекс, и за червения килим, откъдето сякаш Драго тъкмо се връща. Дошъл при нас като „приятел на приятел“, при него няма място за компромиси. Материята за костюма е висок клас студена вълна, а шал-яката е задължително от сатен.

almero.bg