Facebook
Костюми по поръчка - Порасналата звезда

Порасналата звезда

Човек пораства с външния си вид, с откритието, че стилът устоява, че е вечен. Че е време да излезеш от тийнейджърските си дрехи и да потърсиш нещо повече в подхода към облеклото. Да опиташ да се покажеш в най-добра светлина, докато продължаваш да бъдеш себе си. И да заложиш на отношението. Балтаджиев ни хареса тъкмо заради него.

  ЕЛМОР ЛЕНАРД  

Дори не се опитвайте да изглеждате добре, ако нямате панталони върху вас.

#perfectcut #fitting
#3piecesuit #gentlemanstyle

Модно послание

Александър е наясно, че да порастваш означава да пиеш уиски и да носиш костюми, а не да си купиш по-лачени дънки. Фен е на младежките костюми с втален силует, къси панталони и подчертано рамо, които го открояват във всеки бар. С него бързо откриваме общо вдъхновение във фронтмена на Depeche Mode. Все пак, на френски името на групата означава „модно послание“.

Запази час
Всички снимки са само и единствено на наши клиенти Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Порасналата звезда

Запазена марка

Дейв Геън е човек институция в музиката и модата, минал през периода с опърпаните дънки и кожените якета и стигнал до поръчковите костюми. Не можем да не споменем и неговата запазена марка – елека, който присъства и в сета от три части на Балтаджиев.

Порасналата звезда

Вечна елегантност

Изчистена визия, която подчертава харизмата, ето това е непреходната елегантност. Като музиката на Depeche, която те хвърля в дръзки измерения. Като костюма, който Александър спокойно може да облича за концерти, клубове и любимите барове.

almero.bg