Facebook
Костюми по поръчка - Резидент на стила

Резидент на стила

Стефан беше младоженец с костюм на Black Market, а когато стана и кум, отново ни се обади. За неговия нетипично висок ръст шиенето по мярка е начинът да изглежда безупречно стилно. И сме доволни, че успяхме да го спечелим на страната на костюмите за сметка на удобния анцуг.

  МАРК ДЖЕЙКЪБС  

Ценя индивидуалността. Стилът е много по-интересен от модата.

#fitting #tailormade
#tiestyle #groomswear
#3piecesuit #weddingstyle

Всичко е точно

Когато го женихме, Стефан много се накефи, че може да носи официален костюм, който да му е по мярка и в който да се чувства добре, като в същото време отправя послания със закачка в елементите на сета. Днес вече е резидент на ателието и сме посветени във всяко събитие, което го очаква.

Запази час
Всички снимки са само и единствено на наши клиенти Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Резидент на стила

Доверен съветник

Гордеем се, че нивото на доверие в нас кара Стефан да се вслушва в нашите съвети. В случая, обсъждахме сватбата на брат му и как да постигнем супер изискана визия в три части, която да съхрани усещането му за себе си.

Резидент на стила

Впечатление с цвят

Избираме синята гама, като добавяме бордо каре с тъмно бордо за елека. Закачливите елементи ги оставяме за десерт. Жълтото е запомнящ се акцент в хастара, кърпичката и чорапите. Креативност, която допълва усмивката на кума за хубавия повод.

almero.bg