Facebook
Костюми по поръчка - Сватбеният агент

Сватбеният агент

Вталеният костюм в смел цвят тегли шут на конформизма и влиза елегантно във всяка ситуация, стига статусът на неговия собственик да позволява. Драго е именно такъв freelance агент с изграден добър вкус, който може да си играе с цветовете и има нужда от костюм за малко по-разчупена сватба.

  Дедпул  

Може би се питате защо нося червен костюм? Така лошите не могат да видят дали кървя.

#amazingred #retrocar
#havefun #sprezzatura
#bride #citystyle #suitup

Червеното едва ли е най-подходящият цвят за офиса, но не бива да го ограничаваш само до по-освободените поводи като този на Драго. И все пак е хубаво да имаш едно наум – кройката и доминиращото наситено червено приковава погледите и говори красноречиво за изискан и много смел вкус.

Запази час
Всички снимки са само и единствено на наши клиенти Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Сватбеният агент

Класически костюм в смел цвят

Формалният повод задължава Драго да носи класически костюм от две части, ушит от висококачествена студена вълна, която не се мачка и е много удобна за танци и всякакви други ексцесии. Смелият цвят на вталеното сако с две копчета и средно широки ревери и панталона с ръб без басти му позволява да експериментира с различни кърпички, десенирани вратовръзки и класически папийонки. Червеният цвят е достатъчен акцент сам по себе си, но това не пречи да вкарате контрастни чорапи за още по-голямо настроение в гардероба, а и на сватбата.

Сватбеният агент

За да носиш подобен костюм, не е задължително да имаш свободна професия или да си прекалено екстравагантен и самоуверен тип, който обикаля покер турнирите и по-добрите барове в града всяка вечер. Драго е човек, който обича да говори за абсолютно всичко в мъжкия костюм и гардероб и може би заради това се е научил да разчита на непринудената си елегантност и добре овладян стил. Нищо не му пречи да разнообрази предвидимостта на сивата и синята гама с малко по-смел и нетрадиционен цвят, без да пипа задължителната база от излъскани черни или кафяви формални обувки и хубава бяла риза. Началото на едно хубаво приятелство с Black Маркет, няма спор.

almero.bg