Facebook
Костюми по поръчка - Свежият ботаник

Свежият ботаник

Макар да има харизма като водещ на комедийно шоу, Никола всъщност е човек от IT сферата. Един от най-свежите ни клиенти и с него е удоволствие както да си пиеш питието, така и да вършиш сериозна работа.

  Пол Фейг  

Тайната на живота в големия град: винаги носете костюм, защото в такъв случай можете да идете в тоалетна където и когато ви е удобно. И всички ще ви казват: „Сър, ще се радваме да ви видим отново!

#bowtie #pocketsquare
#botanicaltheme #greenwedding
#fittingtime #groom

Синьо лято

Никола ни търси заради своята сватба в Ботаническата градина. Има ни изцяло доверие по отношение на младоженската си визия, която е свежа комбинация от светлосин костюм и контрастиращ елек с леко каре за акцент.

Запази час
Всички снимки са само и единствено на наши клиенти Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Свежият ботаник

Вписване при подписване

Материята – студена вълна с текстура, и класиката на костюма в три части са силна заявка, че Никола е човек на положение. Папийонката и хастарът в цвят пък издават, че той е образ, с когото няма как да ви е скучно. Зеленото, разбира се, е заявка, че е отишъл на сватбата не просто да подпише едни документи, но и да се впише в градинската ѝ тематика.

Свежият ботаник

От глава до пети

Обувките за официални събития са си пипкава тема. Не и в този случай обаче. Мислете за светлосиния панталон като за дънки, които позволяват много повече комбинации, и нещата ще си дойдат на мястото. Особено ако добавите и кърпичка в два цвята – по един за обувките и за костюма.

almero.bg