Facebook
Костюми по поръчка - (Светло)синьо лято

(Светло)синьо лято

В Black Market дойде Жарин - с неподражаема бурна раста и желание да си ушие по-нетрадиционен и свеж костюм за абитуриентския бал в столичната Математическа гимназия. Единственото очевидно условие още в началото е да отговаря на интересния му начин на живот и да му помага да се открои още по-сериозно от всички останали.

  Том Браун  

Светлите костюми от крепон са идеален начин да изглеждаш и да се чувсташ добре в най-топлите дни от годината.

#inspiration #sartorial
#summermoodon #suitup
#whiteandblue #stripes

Готиното му семейство няма нищо против и винаги го насърчава да търси себе си и да бъде такъв, какъвто иска. Светлосиният костюм от три части е елегантен, смел и много нетрадиционен избор за всеки, който не се страхува от забележителния дрескод за специални поводи и ежедневно носене през пролетта и лятото. Именно такъв човек като Жарин, който тепърва надгражда личния си стил и не се бои да опита нещо ново.

Запази час
Всички снимки са само и единствено на наши клиенти Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
(Светло)синьо лято

Детайлите

Светлосиният цвят не предполага по-свободна кройка, дори напротив. Костюмът на Жарин в три части повтаря добре вталения силует на тъмносините и сиви класики с подчертани рамене, сака със средно широки ревери и двоен шлиц, панталони с ръб и без басти, елек с четири копчета и добре преценени дължини на всички пропорции. Памучната материя с дискретно райе го вкарва в ежедневния дрескод за самоуверени агенти, които владеят играта на тонове с по-тъмни ризи и ярки акценти. Абсолютно идеален за навиване на ръкавите и бири в парка с дружките.

(Светло)синьо лято

Завършен вид

Подобен светъл костюм може да изглежда добре не само върху младежи с велурени кецове и контрастни чорапи като Жарин, но и върху възрастни джентълмени с няколко популярни романа в биографията. Макар и далеч от класическата представа за костюм от крепон на ивици, изборът на Жарин е свеж и приятен антипод на обичайния дрескод за сватби, градински партита и други специални и не чак толкова специални поводи. Вратовръзката и кърпичката в джоба на сакото нямат нищо общо с материята и цвета на костюма, но акцентират неговия характер по най-добрия възможен начин. Остава само да внимаваме за лекета и да комбинираме смело с флорални принтове и всякакви други завъртяни десени.

almero.bg