Facebook
Костюми по поръчка - Сериозна работа

Сериозна работа

Светлин е постоянен клиент и ето че дойде време да го оженим. Сватбеният дрескод – black tie, напълно отговаря на сериозните му намерения. Така че изборът на фрак е не просто въпрос на добър вкус, а си е направо задължителен.

  Том Форд  

Да се обличаш добре е начин да покажеш добри маниери.

#formalwear #groom
#weddings #shinylapels
#waistcoat #fashionable

Smoking jacket

Строго официалното вечерно облекло вкарва фрака в обращение при английската аристокрация първоначално като дреха, подходяща за пушалните салони. Тоест, там, където се уединяват джентълмените. И там, където се считало за неприлично да се тръска в пепелник. Затова са и лъскавите ревери – не задържат пепелта и тя се спуска лесно към килима.

Запази час
Всички снимки са само и единствено на наши клиенти Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Сериозна работа

Висок стандарт

Работата на Светлин в сферата на медицината го среща с високи стандарти и очаквания. Модните не са изключение и тъкмо за тях той се осланя на нас. За сватбения му ден се погрижихме с помощта на студена вълна и сатенен ревер, който е в духа на smoking jacket повелите.

Сериозна работа

Комбо-контрасти

Ризата и папийонката изцяло следват дрескода за големия ден, а комбинацията на водещия черен цвят с контрастен сив елек е актуалната модна нишка, която отвежда до извода, че действието се развива в наши дни.

almero.bg