Facebook
Костюми по поръчка - Сивият кардинал

Сивият кардинал

Испанецът Иван Алия пътува много и е обиколил целия свят, преди да акостира в българския телекомуникационен бизнес, да се влюби и да се ожени за българка. Поводът за първия му костюм от Black Market е именно това специално събитие и възможността да си ушие нещо свежо и абсолютно по мярка за собствената му фигура.

  Пиер Карден  

Мога да отида навсякъде по света само с тъмносин блейзър, сив костюм от вълна и един хубав смокинг.

#bespoke #woolsuit
#menstyle #inspiration
#timeless #princeofwales

Казано по друг начин - костюм, какъвто не е имал никога досега. Макар сивият костюм в три части да е синоним най-вече за класическия бизнес дрескод за офис, срещи и следработни забавления, дребните детайли в изработката и платовете му позволяват да изглежда съвсем на място и на по-формални и задължаващи поводи.

Запази час
Всички снимки са само и единствено на наши клиенти Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Сивият кардинал

Детайлите

Дяволът се крие в детайлите. Сивият костюм на Иван е изработен от висококачествена студена вълна в популярното каре на Уелския принц – сериозен десен, който качва поне едно ниво върху стандартното сиво. Практичната комбинация от вталено сако с две копчета, средно широки ревери и двоен шлиц, елек и панталон с ръб без басти е солидната основа, върху която Иван може да експериментира с вратовръзки и кърпички за сако в допълващи се тонове. Хастарът в морско синьо пък е идеалният контраст за по-свежо и неформално настроение и причината да може да го носи и с разкопчана спортна риза и хубав суров деним.

Сивият кардинал

Както вече сме се разбрали, сивият костюм е фундамент във всеки мъжки гардероб, независимо дали говорим за официални събития или ежедневно носене в офиса. Макар костюмът на Иван да е шит с идеята за по-фънки настроение на неговата сватба, не се учудвайте, ако го видите да крачи елегантно в офиса с приветлива усмивка и ясното съзнание, че е получил правилната материя, кройка и детайли за своята фигура и лична история. Ушиването по поръчка прави именно това – да надмине очакванията, предоставяйки възможността да се видим в неподозирана светлина.

almero.bg