Facebook
Костюми по поръчка - Стилна инвестиция

Стилна инвестиция

Кристиан Доба е наш агент с много характерни черти. Високият му ръст налага ушиване по поръчка и Доба иска да инвестира в костюм, който е изработен изцяло по негови размери, без да следва тенденциите. Направихме за него визия за гост на сватба, с която да изпъкне по най-добрия начин.

  ДЖОРДЖО АРМАНИ  

Елегантността не означава да изпъкнете, а да бъдете запомнени.

#bluesuits #standoutstyle
#stylematters #madetomeasure

КЪМ ВЪРХА

Една от първите стъпки е да изберем различен плат, който да „работи“ за неговата фигура и характерни черти, но и да го откроява, да бъде като негов уникален почерк. Спряхме се на вечната комбинация от три части, подходяща както за изискано събитие и бурни танци, така и за корпоративния свят.

Запази час
Всички снимки са само и единствено на наши клиенти Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Стилна инвестиция

ПО РЪБА НА СИЛУЕТА

Последното е важно, тъй като, макар и скромна натура, Доба всъщност е обещаващ IT кадър. Карето и контрастният хастар му придават финес и уникалност. А вталената кройка оформя силуета на съвременния джентълмен.

Стилна инвестиция

ТОЧНО НА МЯСТО

Интересната история и нигерийските корени на израсналия в България Доба го нареждат сред запомнящите се агенти на Black Market. Онези, които знаят, че костюмът е инвестиция. Не опаковка, а фон, на който да изпъкнеш със свой собствен, отличителен стил.

almero.bg