Facebook
Костюми по поръчка - Тренди денди

Тренди денди

Пепи е фен на casual prep съчетанията и като такъв, пожела да пренесем типичния за него спретнат стил във визията за неговата сватба. Карето е най-доброто оръжие за тази цел и с него майсторски бихме шута на класическия син костюм.

  ЖАН КОКТО  

За едни стилът е сложен начин да се говори за простото, за други е прост начин да се говори за сложното.

#fitting #groomtobe
#weddingstyle #groomsuit

КАР(ИР)АЙ ДА ВЪРВИ

Леко хулиганско и супер стилно, с карето успяхме да издокараме визия като от улиците на Лондон. А също и с помощта на силно вталената кройка и кропнатия панталон, които завършихме с елегантна папийонка.

Запази час
Всички снимки са само и единствено на наши клиенти Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Тренди денди

МОДЕРНА КРОЙКА

Точно така, скъсените официални панталони са хит. Започнали като типично италианска черта, характерна за флорентинските дендита, кроп крачолите на костюмите вече са глобален моден тренд. Той върви ръка за ръка с кожени лоуфъри, което значи голи глезени, разбира се, а за тях в мъжката мода вече има и отделен термин – mankle.

Тренди денди

СВАТБА КАТО НА КИНО

От rooftop бара до сватба през лятото, кроп кройката ще те отличи като познавач на тенденциите. Нещо, което можем да заявим и за Пепи. С избора на каре и контрастен елек го отличихме още повече, за да привлечем вниманието, което подобава за главния герой на сватбата.

almero.bg