Facebook
Костюми по поръчка - Улица Карнаби в Лондон

Улица Карнаби в Лондон

Алекс е градска легенда на подрастващото поколение и още един от запомнящите се приятели на Жарин. Ще го познаете веднага по буйната коса и позитивното отношение към живота. За разлика от Жарин обаче, Алекс няма чак такова отношение към костюмите и ушиването по поръчка, но иска да изглежда по най-добрия начин на своя бал.

По-смел избор на цвят

Именно такива уверени и забавни младежи като него могат да си позволят по-смел избор на основен цвят, за да приличат на онези филмови джентълмени и модели от улиците на Лондон с техните светлокафяви костюми и тъмни елеци.

#bespoke #promsuit
#trendsetter #details
#robertpattinson #brown

Сещате ли се за особеното отношение на младежите в рекламите на Paul Smith? Именно! Алекс се чувства готов да комбинира студена вълна в цвят горчица с по-нетрадиционни десени при детайлите, които нямат нищо общо със спортния му дрескод в ежедневието.

Запази час
Всички снимки са само и единствено на наши клиенти Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Улица Карнаби в Лондон

Традиционна английска елегантност

Вталеното едноредно сако с две копчета, средно широки ревери и двоен шлиц, елекът в тъмнокафяво и панталонът с ръб без басти подчертават младежката му физика и буйна коса, а вратовръзката и кърпичката с флорален пейсли десен са тънък намек за добре обмислена елегантност. Кафявите обувки от лицева кожа или велурените Chelsea боти са двамата верни другари на един и същи костюм.

Улица Карнаби в Лондон

Да избягаш от униформата на бала

Алекс иска едновременно да избяга от униформата костюм за бала и да се сдобие с втален английски модел, който подхожда идеално на цялостното му излъчване и бунтарска аура. Следващото ниво в изграждането на неговия индивидуален стил – бледорозова риза, още по-диви десени във вратовръзките и кърпичките са сако и всякакви други тонове, които допълват костюма и отношението му към живота.

almero.bg