Facebook
Костюми по поръчка - Хладнокръвният джентълмен

Хладнокръвният джентълмен

Марио се занимава с хазартен бизнес и е един от най-откачените (в добрия смисъл), зареждащи и дългогодишни клиенти на Black Market. При него няма ограничения – носенето на костюми е задължително удоволствие, а самият той е готов за всякакви комбинации, розови хастари, зелени чорапи и всичко, което ще го открои.

  Пиер Карден  

Мога да отида навсякъде по света само с тъмносин блейзър, сив костюм от вълна и един хубав смокинг.

#inspiration #crazycolors
#lining #suit #accessories
#personalstyle #bespoke

Вече изграден стил и любопитство за новости

Марио е един от хората, с които се работи много лесно. Един от онези господа с вече изграден стил, които не спират да се развиват непрекъснато и винаги питат за нещо ново и интересно.

Запази час
Всички снимки са само и единствено на наши клиенти Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Хладнокръвният джентълмен

Защо точно този костюм?

Едноредното сако с две копчета, елекът и панталонът с ръб са от студена вълна в много интересен цвят – металик с хамелеонов ефект и непрекъснати преливки от синьо в лилаво и обратно според светлината. Десенираният хастар с кашмирчета е още един детайл към най-важното изискване на Марио – винаги да има запомняща се комбинация от цветове и материи, винаги да шием костюми от три части и винаги да ги персонализираме с инициали и допълнителни вътрешни джобове.

Хладнокръвният джентълмен

Личен естетически вкус

Марио е завършен джентълмен със собствено разбиране за личен стил и елегантност, което можем само да развиваме със забавни и смели комбинации от материи за костюма, хастара и другите дребни детайли. Познаването на всеки етап от шиенето по поръчка ти позволява да получиш не само най-добрата възможна кройка, но и да навлезеш много бързо в бизнеса с по-смели нюанси и десени. Розовите чорапи и ярко червените вратовръзки за мъжкари са най-малкото, на което Марио е способен.

almero.bg