Facebook
Костюми по поръчка - Черният рицар

Черният рицар

Черният костюм е вечен. Синатра не може да греши. Въпреки това избягваме да предлагаме изцяло черни костюми за сватба, защото са прекалено формални. Фармацевтът Хари обаче държеше да се ожени задължително в черно и това бе единственото му твърдо изискване – и на него, и на тогава все още бъдещата му съпруга.

  Гей Талийз  

Носенето на красив и добре ушит костюм повдига духа ми и ми помага да се идентифицирам като мъж, който държи на детайлите.

#inspiration #allblack
#sartorial #gentlemen
#formalsuit #stylish

Предизвикателството при такива случаи е да излезем извън предсказуемия стереотип на черния костюм и да му помогнем да изглежда специално. И тъй като говорим за достатъчно солиден и поглъщащ цвят, можем да вкараме малко повече характер и индивидуалност с детайли като кърпичка с президентско сгъване или сив елек с черни копчета и линия по канта на джоба.

Запази час
Всички снимки са само и единствено на наши клиенти Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Черният рицар

Костюмът на Хари от хубава студена вълна изглежда достатъчно церемониално и има вталена кройка, за да подчертае добрата му физика. Така или иначе, черното винаги подчертава силуета, ако е изиграно както трябва. Детайлите на сакото и панталоните са като на всеки класически костюм – сако с две копчета, двоен шлиц и средно широки ревери и панталон с ръб без басти. Сивият елек обаче е приятният детайл, който убива споменатия стереотип и подчертава атлетичното му тяло с лек симетричен акцент в черно върху джобчетата. Дебелият възел на вратовръзката и обувките от лак кожа също издават формалността на този повод.

Черният рицар

Да избягаш от предвидимостта

Работата на Black Market с Хари е не само да го спаси от предвидимата скука на обикновения черен костюм, но и да се погрижи за усещането за висока класа извън рамките. Разбира се, сивият елек не е единственият начин да се откроим. Можеш да помислиш за по-младежка елегантност и по-свободен уличен стил с черни дизайнерски кецове ала Джъстин Тимбърлейк (апропо, господар и на сивите костюми).

almero.bg