Аксесоари от Black Market

Аксесоарите са онези малки акценти, които поставят окончателните щрихи върху визията ти. За някои те са просто детайли от второстепенно значение, но ние сме на друго мнение. Защо? Защото да твърдиш, че имаш стил и се интересуваш от мода и да не обръщаш внимание на аксесоарите, е като да твърдиш, че имаш добър правопис, а да не знаеш къде се поставят запетаите. А ние държим и на двете.


Чанти

Независимо дали е предназначена за мъж или жена и дали е функционална или декоративна, чантата е този толкова често пренебрегван от повечето хора елемент, който може да даде цялостен завършек на вашия стайлинг. Компактни, огромни, семпли или пищни, чантите са повече от ключов елемент както за начина по който изглеждаш, така и за удобството ти в градска и практически всякаква друга среда, така че ние ще ти помогнем с избора на подходяща чанта, която в цветово, модно и стилово отношение да завършва визията ти.

Чанта Червена чанта Черна чанта Синя чанта

Очила

Маска за едни или лукс за други, през 21-ви век очилата са се превърнали в нещо повече от ежедневна необходимост. Независимо от това кой си и каква е динамиката на ежедневието ти, подходящо подбраните очила имат свойството да те накарат да гледаш на света по различен начин и светът да гледа по различен начин на теб, като можеш да очакваш съвет от нас кои ще бъдат най-подходящи за теб от гледна точка на стайлинг, мода и дрехите които вече сме ти предложили.

Очила Светли очила Слънчеви очила Светли слънчеви очила

Вратовръзки

След завръщането на характерния за 30-те и 80-те тънък „тай” и неокласическия възел преди няколко години, вратовръзката се превърна не просто в аксесоар, а в необходимост за съвременния мъж, независимо от динамиката на неговото ежедневие. Днес тя изглежда абсолютно добре както в бизнес/официална обстановка, така и в любимия ти нощен клуб, а ние ще ти предложим най-подходящата за твоята риза и костюм и съобразена с модата, без значение дали ще я ушием специално за теб, или ще изберем готова от някоя от марките, с които си партнираме.

Вратовръзки Черна вратовръзка Тънка черна вратовръзка Класическа вратовръзка

Папийонки

Подобно на вратовръзките, в последното десетилетие папийонките загубиха статута си на аксесоари подходящи само за официални поводи. Днес те са далеч по-разнообразни и шарени, внасяйки акцент или разчупвайки стила, както в женската, така и в мъжката мода. Като истински професионалисти в модния бранш ние знаем коя ще е най-подходящата за теб и за твоя тоалет и костюм.

Черна папионка Папионки Класическа папионка Дамска папионка

Обувки

Да си уверен в стъпките си значи много. Правейки го, ти си готов да посрещнеш всичко, което може да ти поднесе новия ден. И без значение дали в случая говорим за удобство, мода, стил или нещо по-метафорично, едно е сигурно - обувката, освен комфорт, носи и нещо по-важно - самочувствие. Но за да се случи това както трябва, е добре да си сигурен, че обувките, коланът и чантата, или иначе казано, „гръбнакът” на аутфита ти, са комбинирани по правилния начин с облеклото ти. Това е още един момент, в който ние ще ти бъдем на помощ.

Обувки Мъжки кецове Зелени дамски обувки Сребристи дамски обувки

Други аксесоари

От по стандартните часовник, колан или портмоне, та до различни бижута, шалове и колиета, има още няколко „незадължителни” аксесоара, които могат да поставят стайлинга ти в правилната светлина. Естествено, визията ти трябва да е завършена, а не претрупана, и ние ще сме тези, които ще ти кажат къде е границата между двете и от какво още евентуално се или не се нуждаеш за да си по мода.

Часовници Кърпа за костюм Гердан и гривна Колан и часовник Шал Чанта и бижута

По поръчка

Индивидуалността е всичко. Затова ти предлагаме услугата „Ушито по поръчка”.Защото тя е най-добрият начин да намериш себе си в свят, в който хиляди брандове проповядват своите разбирания за това какво е стил и мода.

Костюми

Добрият костюм винаги изразява повече, от колкото съзнателно си вложил в него. Следвайки тази аксиома, в Black Market знаем важността на вероятно най-важния компонент от гардероба на всеки от нас, било то за костюм за работа или официален костюм.

Черен женски костюм

Рокли

С какво роклите, които бихме могли да направим за вас, се различават от всички останали? Много просто. Те изразяват определени предпочитания и отношение към заобикалящия ни свят - както вашите, така и нашите.

Официална рокля

Поли

И докато роклята е въпрос на чест, при полите всичко е до себеуважение. Защото полата е дреха, която придава по-голяма женственост и индивидуалност, а всяка жена се чувства по-спокойна едва тогава, когато има няколко добри модела под ръка от класика до нещо по мода.

Дамска пола

Ризи

Можем да ти гарантираме, че създаването на риза в Black Market е нещо повече от творчески и търговски процес. Защото с нашите дрехи ние предлагаме и сигурност. Сигурност, че ще получиш точно това, което искаш.

Мъжки ризи

Панталони

Сигурни сме, че никой не би бил доволен от външния си вид, ако знае, че част от облеклото, не подхожда на цялостната му визия. Точно за това ние обръщаме огромно внимание и на панталоните, които създаваме.

Панталони