Ежедневен костюм Официална рокля Мъжко сако Дамска рокля

Защо да ни изберете?

  • За да осъществим всяко твое желание и да те накараме да изглеждаш точно така, както искаш.
  • Защото всяка дреха, която ще направим за теб се различава от всички останали.
  • Ако търсиш нещо по-различно от стандартните кройки.
  • Искаш да ти помогнем да намериш своя собствен стил.
Стайлинг Ивайла Еленкова
„Много се радвам, че открих Black Market. Получи се нещо уникално. Препоръчвам го на всеки, който търси различна... ”виж роклята
Стайлинг Shaker Maker
„ За мен има няколко неща, които отличават Black Market от всички останали. Подхожда се много индивидуално, хората са наясно с тенденциите...”вижте костюма
„Исках готини дънки и тениска, такива които да са накъсани и нашарени, нещо което го няма никъде. Потърсих в интернет и намерих Black Market...”вижте тениската и дънките
„Супер удобно и естествено всичко приляга на мен. Няма как да бъде по друг начин след като е ушито по мярка. Еднакво добре...”вижте костюма
„В Black Market вашите мечти могат да станат реалност. Тук могат да ушият за вас роклята...”вижте роклята
„От доста време си търсих място, където да ми ушият точно това, което искам и точно по начина...”вижте костюма

Избрани марки

Black Market си партнира с някои от най-уважаваните и доказали се модни брандове на пазара. Искрено вярваме, че съвместната ни работа ще помогне както на нас, така и на тях, да достигаме по-лесно до хората, които имат нужда от нещо, колкото ново и различно, толкова и класическо и познато.

Fred Perry Firetrap Converse Lacoste Barbour Henri Lloyd

Мода, стайлинг и дрехи по поръчка

Това е най-добрият начин да намериш себе си в свят, в който хиляди брандовe проповядват своите разбирания за това какво е стил и мода. С напредването на годините все повече хора ще се опитват усилено да те убедят, че ти си лична карта, която просто се самоидентифицира с различни марки, сезонни тенденции или подражателство на кумири, но истината винаги ще бъде съвсем друга. Ти преди всичко си личност. Точно това искаме да ти напомним ние.

Поли

И докато роклята е въпрос на чест, при полите всичко е до себеуважение. Защото полата е дреха, която придава по-голяма женственост и индивидуалност, а всяка жена се чувства по-спокойна едва тогава, когато има няколко добри модела поли подръка и задължително една черна.

Панталони

Сигурни сме, че никой не би бил доволен от външния си вид, ако знае, че част от облеклото му не подхожда на цялостната му визия. Точно за това ние обръщаме и огромно внимание на панталоните, които създаваме - защото най-често са първото нещо, което забелязваме от дрехите на другия.

Дамска пола
Мъжки панталон

Рокли

С какво роклите, които бихме могли да направим за вас, се различават от всички останали? Много просто. Те изразяват определени предпочитания и отношение към заобикалящия ни свят - както вашите, така и нашите. А и за една жена елегантната рокля винаги е била въпрос на чест.

Сака

От помпозния фрак, през класическия блейзър, та до съвременните спортни вариации, силно вталено или по-свободно, сакото е точно това, което винаги е било - дреха, която ни съпровожда през почти всички важни събития в живота ни и винаги е на мода.

Дамски рокли
Мъжки сака

Ризи

Можем да ти гарантираме, че създаването на риза в Black Market е нещо повече от творчески и търговски процес. Защото с нашите дрехи ние предлагаме и сигурност. Сигурност, че ще получиш точно това, което искаш. Стандартните кройки ризи не ти стоят добре? Намерил си това, което търсиш, но то далеч надхвърля предвидения бюджет? Или просто искаш да бъдеш уникален? Имаме новини за теб! Black Market има решение на проблемите ти.

Мъжка риза Дамска риза

Костюми по поръчка

Някои казват, че е важно да си на точния човек на точното място в точното време. С нашите поръчкови облекла ние добавяме „и в точния костюм” към сентенцията и я караме да придобие завършен вид. Добрият костюм винаги изразява повече, от колкото съзнателно си вложил в него. Следвайки тази аксиома, в Black Market знаем важността на вероятно най-важния компонент от гардероба на всеки от нас.

Официален мъжки костюм Официален дамски костюм

Аксесоари

Аксесоарите са онези малки акценти, които поставят окончателните щрихи върху визията ти. За някои те са просто детайли от второстепенно значение, но ние сме на съвсем противоположно мнение. Защо? Защото да твърдиш, че имаш стил, и да не обръщаш внимание на аксесоарите, е като да твърдиш, че имаш добър правопис, а да не знаеш къде се поставят запетаите. А ние държим и на двете.

Очила

Маска за едни и удобство или лукс за други. Подходящо подбраните очила имат свойството да те карат да гледаш на света различно и светът да гледа различно на теб.

Очила

Вратовръзки

Вратовръзката е не просто аксесоар, а необходимост за съвременния мъж, независимо от динамиката на неговото ежедневие. Днес тя изглежда абсолютно подходяща както в бизнес/официална обстановка, така и в любимия ти нощен клуб.

Вратовръзки

Папийонки

Подобно на вратовръзките, в последното десетилетие папийонките загубиха статута си на аксесоари, подходящи само за официални поводи. Днес те са далеч по-разнообразни и шарени, внасяйки акцент или разчупвайки стила, както в женската, така и в мъжката мода.

Папийонки

Обувки

Да си уверен в стъпките си значи много. Правейки го, ти си готов да посрещнеш всичко, което може да ти поднесе новият ден. И без значение дали в случая говорим за удобство, стил или нещо по-метафорично, едно е сигурно - обувката, освен комфорт, носи и нещо по-важно - самочувствие.

Обувки

Чанти

Независимо дали е предназначена за мъж или жена и дали е функционална или декоративна, чантата е този толкова често пренебрегван от повечето хора елемент, който може да даде цялостен завършек на вашата визия.

Чанти

Други аксесоари

За да си в крак с времето трябва да си в крак с модата, а за да си в крак с модата трябва всеки аксесоар на облеклото ти да говори за теб достатъчно, без директно да разкрива всички черти на характера ти.

Часовници Кърпа за костюм Гердан гривна и други аксесоари Колан и часовник Шал Чанта и бижута

Какво да очаквам от един стайлинг в Black Market?

Цялостният стайлинг означава, че можем да осъществим всяко твое желание и да те накараме да изглеждаш точно така, както искаш - без значение дали имаш ясна идея, или все още се опитваш да намериш своя собствен стил. Важният момент тук е, че ние ще реализираме цялостния проект, в центъра на действията си ТИ. Ти решаваш дали искаш нещо специално ушито за теб или колекция от дрехи, подбрани от любимите ти магазини и модни брандове.

  • За всеки ден
  • За клуб и парти
  • За работа
  • За официален повод

Пестиш време и финанси, и получаваш нещо завършено и готово, като можеш да бъдеш облечен от главата до петите за всеки възможен повод и да имаш абсолютно всичко, което поискаш и същевременно получаваш цялото вниманието, от което се нуждаеш, за да ти покажем, че както наш клиент, ти си специален.

Стайлинг
Бюджет за дрехи

Oзначава също така, че имаш пълен контрол върху всичко, което се случва и няма опасност финалният резултат да не ти хареса, тъй като ти не само наблюдяваш процеса на създаване на стайлинга, но и пряко участваш в него - като даваш мнения и препоръки и определяш рамките на бюджета, в който искаш да се вместиш, и всичките ти предпочитания и вкусове са взети под внимание.

  • Вие определяте бюджета
  • Изготвяне на проект, избор материали
  • Работим успешно с известни марки

Началната идея за даден стайлинг може да еволюира в процеса на работа и крайният резултат да бъде много по-различен от това, което си смятал, че искаш в началото, защото към първоначално изготвения проект винаги ще имаш поне няколко варианта, с които можеш да експериментираш. При нас водеща е не първоначалната идея, а удовлетворителният краен резултат.

Шивашки услуги

Освен идеите ти, взимаме предвид и индивидуалните ти физически характеристики, които лежат в основата на разработката на целия стайлинг. Ще получиш нещо, което няма да бъде просто облекло, а ТВОЕТО облекло, с което ще се чувстваш себе си по възможно най-комфортния начин.

  • Точни мерки и индивидуална кройка
  • Перфектно ушито
  • Корекции при необходимост в бъдеще

Стайлингът, който Black Market предлага не е нещо, което получаваш веднъж и скоро след това забравяш, понеже изработката е била твърде некачествена или вече някои от дрехите не са ти по размер. Ние сме решили тези проблеми, като работим с неоспорими като качество модни брандове, не правим компромиси с нещата, които създаваме по поръчка, защото гарантираме, че те винаги са перфектно ушити и, разбира се, можем да коригираме всяка твоя дреха във всеки един момент, така че тя дълго да присъства в гардероба ти.

Facebook страница

Следете това което се случва в Black Market, вижте как променяме хората дошли при нас.

Канал в YouTube

Тук може да откриете видео материали и интервюта, свързани с модата и стайлингите които предлагаме.