Винтидж през 21 век. С нас е възможно!

Искате ли да поразчупите стила си или да изглеждате като любима известна личност от 50-те - с нас това е възможно. Комбинацията на ретро с модерно може да бъде израз в не само удобна, но и закачлива и секси рокля.

Винтидж принцеса

Не, никой от нас не помни пролетта на 1952 г., нито имаме под ръка машина на времето, за да се върнем половин век назад. Истината е, че отново използвахме най-силните си оръжия - труда и отдадеността си - и превърнахме една съвременна красавица в убийствена винтидж принцеса.

Дамска рокля по поръчка Дамска рокля Дамска ежедневна рокля

Какво да очаквате?

„Много се радвам, че открих Black Market. Получи се нещо уникално. Препоръчвам го на всеки, който търси различна визия и съобразена с модата.”

Концепция и вдъхновение

Много често има хора, които имат определено излъчване, което се асоциира с даден стил или известна личност. Tози стайлинг е именно за такъв човек, който иска да прилича на конкретна известна личност – в случая Дита Фон Тийз, кралицата на бурлеската. Неотразима не само на сцената, тя успява да омагьосва и извън нея, като умело пренася сценичната си визия в уличната мода.

Дамска рокля

Има особено и специално отношение, що се касае до избора на ретро визия, като аристократичната изтъченост е лайтмотив. Тя не само е вдъхновена от ретро визията, а и показва как би трябвало да изглежда една елегантна и секси дама от 50-те години, чийто стил винаги е на мода. Комбинира ретро с модерно и така чрез това своеобразно връщане в миналото създава своя собствена визия, която изглежда напълно съвременно. От ретро рокли и крещящо червеното червило, та до тъмни готически тоалети и характерния за тази субкултура светъл тен, това е стилът, с който тя ще бъде запомнена.

Проект

Имахме ясна представа какво трябва да се случи, а именно да приспособим стила на личността, от която сме се вдъхновили, към нашия клиент и тя да го почувства свой. На практика конкретизирахме нейната първоначална идея. Беше важно да приспособим и целия стайлинг към ежедневния и гардероб, за да могат дрехите да бъдат носени по всяко време, винаги да са актиални и на мода.

Дамска рокля

След проучването, което се състоеше в разглеждане на стайлинги с различни дрехи, се спряхме на рокля – едновременно удобна, секси и закачлива. Идеален тоалет за хубавото време в града или на почивка. За да направим пълно завръщане към епохата, от която се вдъхновихме, прибавихме уникални червени обувки с висок ток от Killah от личния гардероб на клиента, също вдъхновени от 50-те и бурлеската. Получи се една страхотна и по мода визия.

Аксесоари

Тъй като роклята която подготвихме за клентката е достатъчно семпла, ние решихме да наблегнем повече на грима и прическата и да ограничим аксесоарите само до обувки.

Обувки

Обувките избрахме от личния гардероб на клиента, идеалния завършек на тоалета. Наситено червено, на висок ток с малка панделка, удобни секси, модерни и подсилващи визията.

Дамски очила

Цена и срок

Със сравнително малък бюджет успяхме да направим ефектна визия и да покажем, че с наша помощ може да изглеждате така, както винаги сте мечтали.

Ежедневна ретро рокля
150лв

Ежедневна ретро рокля

Решихме да ушем роклята по автентичен модел и кройка от 50-те години - с вталена горна част, лек набор на деколтето, който подчертава бюста, със завързващи се зад врата презрамки, много тясна линия на талията и пола, скроена на пълен кръг, която придава обем и прекрасно приляга по тялото на клиента. Като завършващ детайл прибавихме червен колан, минаващ през талията. Визия която винаги ще бъде актуална и на мода.

Ежедневна дамска рокля

Материала е много фин бял памук на точки, десен, който е любим на всички дами от много десетилетия насам. Роклята е идеална униформа за тематично парти, модерна и същевременно удобна и шикозна дреха за всеки ден, която може да бъде тотално рокендрол, както и ретро в най-добрия смисъл на думата.

Грим

В грима също има мода, но най-важното е гримът да е съобразен с визията, както и с чертите на лицето на дамата. В случая сме заложили на класическата комбинация червено червило и очна линия.

За да получи клиента перфектен грим, обърнахмме специално внимание на базовата основа - фон дьо тена. Той е важна част от макиажа, като придава на кожата на лицето невероятно гладък, сияен и безупречен вид. Внимателно съобразихме цвета с тона на кожата й, след което нанесохме малко количество пудра на необходими места и подсилихме скулите й с мек перлен тон руж.

Ежедневен грим Грим

Червеното червило винаги е на мода, ако е поставено правилно и съчетано умело с останалите цветове от грима на лицето. Предизвикателният цвят е подходящ за специални моменти, а в случая идеално допълнение към акцента на обувките и колана.

Идеята за очна линия се харесва на много жени, защото могат да се постигнат различни форми. За нейната визия се спираме на изразителна линия, а за по-силен ефект е нанесена основа с мек златисто-кафяв цвят на клепачите. Очната линия е трудна за слагане, но добре поставена, има много предимства – по-трайна е от молива за очи, изсъхва бързо и има тънко връхче, което позволява да нанесете грациозна линия. След като поставихме основа на клепача със златисто кафяви сенки, нанесохме линията от средата на горния клепач до линията на миглите в посока към външния ъгъл на окото.

Спирала на очите е идеалният завършек на нашия грим, защото с него всяка жена се чувства по-секси и по-неустоима. Използвахме по-гъста четчица за да придадем обем със зигзагообразни движения в основата на миглите, след което я нанесохме по цялата им дължина. Така се получи приятен акцент върху очите й.

Прическа

Идеята за стайлинга на клиента бе да се постигне този ретро секси-закачлив вид. За целта използвахме маша, за да се получат необходимите вълни: лак за коса със слаба фиксация за по-естествен вид и няколко фрукета, за да се задържа формата.

Дамска прическа Прическа

Сметнахме за добре косата да бъде по-семпла и изчистена. Навихме кичурите на масури, след което разресохме с пръсти.Небрежно я прибрахме на една страна и застопорихме с фрукети.Накрая фиксирахме с лак за коса. По този начин крайният вид на клиентката ни беше точно такъв, какъвто искахме да постигнем.

Разгледайте още стайлинги