Избрани марки с които Black Market работи

Black Market си партнира с някои от най-уважаваните и доказали се модни брандове на пазара. Искрено вярваме, че съвместната ни работа ще помогне както на нас, така и на тях да достигаме по-лесно до хората, които имат нужда от нещо колкото ново и различно, толкова и класическо и познато.

Тъй като ние наблюдаваме от близо всичко, случващо се в света на модата, сме изключително подробно запознати с всички големи брандове, които се предлагат на пазара - историята, мисията, посланието им, характерните черти на техните продукти и стила им, начинът на живот, който проповядват, както и позиционирането им на пазара, маркетинговия им микс и кръгът от потребители, до който се опитват да достигнат. Задълбочените ни познания за тях ни помагат да работим изключително успешно с голямо разнообразие от марки, тъй като ние знаем техните силни страни и спецификите им, което ни позволява да промотираме конкретна марка на също толкова конкретна аудитория, на клиенти, които биха се впечатлили от нея и идентифицирали с нея. Брандовете, с които работим, обхващат широк диапазон - младежки, спортно-елегантни, ориентирани към активния начин на живот, та до такива, които са институции в създаването на строго официално облекло, така че нашите клиенти и нашите партньори да достигнат до това което искат.

Мода и стайлинг

Ние можем да осъществим всяко твое желание и да те накараме да изглеждаш точно така, както искаш - без значение дали имаш ясна идея, или все още се опитваш да намериш своя собствен стил. Ти решаваш дали искаш нещо специално ушито за теб или колекция от дрехи, подбрани от любимите ти магазини и модни брандове. Ти определяш бюджета, в който искаш да се вместиш и стиловите рамки, в които да разработим стайлинга, както и интензитета на целия процес.

Избор концепция

Изборът на концепция може да тръгне както от някоя по-абстрактна идея, която имаш или от това, че държиш на определена материя, плат или детайл, така и от готов модел на нещо, което ти е харесало от някоя снимка, плакат, списание...Нашата роля е да ти предложим няколко различни варианта, между които да избереш този, който те удовлетворява в пълна степен.

Избор на коцепция

Изготвяне проект

Това е етапът, в който уточняваш детайлите - избираш платове, кройки, цветова гама и т.н., както и можеш да решиш дали да заложиш на дрехи, които могат да бъдат намерени от всеки по магазините, или да се довериш на услугата ни „Ушито по поръчка”, която единствена ти гарантира, че ще изглеждаш напълно уникално и различно от всеки друг.

Изготвяне на проект

Реализация

С уточняването на детайлите и точните за теб решения, идва и същинската реализация на стайлинга, с чийто окончателен вид ти вече си запознат. Определят се крайните срокове, в които да очакваш завършването на поръчката и за сравнително кратък период намираме или шием за теб всеки компонент от бъдещата ти нова визия. Накрая си тръгваш от Black Market Studio точно с това, което си искал, и то без да си направил нито един компромис със себе си.

Реализация на стайлинг