Facebook
Костюми по поръчка - Английският кралски двор

Английският кралски двор

Добрите семейства се познават по страхотните синове като Жарин. Възпитаникът на Софийската математическа гимназия е интересен и много разчупен агент, който се откроява сред останалите не само със своята раста прическа, но и с екстремните си хобита.

  Глен Блек  

Не трябва да нося костюм от три части, за да съм добър човек, но бих искал всичко мое (включително и дрехите) да изразява безкомпромисен интегритет.

#gentlemen #formal
#bespoke #littledetails
#young #suitup #navyblue

Идва в Black Market с желанието да си ушие по-нетрадиционен костюм за своя абитуриентски бал, но решава да си поръча и още един класически тъмносин модел в три части за сериозните поводи, които му предстоят. Баща му също ни е клиент – изключителен човек, оставил сина си да бъде такъв, какъвто иска.

Запази час
Всички снимки са само и единствено на наши клиенти Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Английският кралски двор

Задължителен костюм от три части

Тъмносиният класически костюм от студена вълна в три части може само да спечели от по-нетрадиционна визия като тази на Жарин. Сакото с две копчета, двоен шлиц и средно широки ревери, задължителният елек и панталон с ръб без басти подчертават интересното му излъчване и вкарват ударна доза елегантност в гардероба на този свободолюбив агент. Формалният контраст от искрящо бяла риза и червена мъжкарска вратовръзка е способен да подчини вниманието дори и в най-сериозния офис.

Английският кралски двор

Множество възможни комбинации

Жарин е младо момче, което се променя непрекъснато и тепърва ще развива вкуса си. Синият костюм в три части обаче ще му служи вярно цял живот – този класически модел стои точно до сивия костюм на закачалката със задължителни и лесни за съчетаване сака и панталони, които всеки мъж трябва да притежава. Елекът може да изглежда формално на пръв поглед, но се вписва добре в уикенд дрескода и свободното време на Жарин в комбинация с деним и бели ризи. Черните обувки от гладка кожа или велурените Chelsea боти са финалният детайл във всяка подобна елегантна визия.

almero.bg