Facebook
Костюми по поръчка - Банкерът

Банкерът

Светослав Дилов е постоянен клиент не само заради удоволствието от личното отношение и персонална услуга, които получава, но и по задължение – работата в банка изисква ежедневно носене на костюм. Кройката му стои в архива на ателието и поръчва поне по два-три костюма на година.

  Бо Брумел  

Ако хората се обръщат след теб по улицата, не е, защото си облечен добре, а защото си прекалено стегнат, прекалено схванат или прекалено модерен.

#menslook #outfitoftheday
#ryangosling #greysuit #gq
#sartorial #suitandtie

Многобройни комбинации

Дилов харесва сивата гама и иска нещо по-свежо и светло, с което да може не само да работи, но и да пътува и излиза вечер. Сивата гама може да се комбинира много лесно и с други светли или по-солидни тонове при аксесоарите.

Запази час
Всички снимки са само и единствено на наши клиенти Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Банкерът

Небрежна елегантност

Ключът към небрежната елегантност се крие във внимателното съчетаване. Костюмът от две части на Дилов винаги изглежда по-свободно и неангажиращо с хубава светлосиня риза и кърпичка за сако на точки.

Банкерът

Поредният костюм на Дилов от Black Market е солиден експеримент на тема "как да запазя ежедневната си униформа вечер и все пак да се чувствам комфортно извън офиса". Сивото сако и панталон като нищо могат и да се превърнат в идеален петъчен дрескод с малко задължаващи аксесоари и по-солидни цветове на ризите.

almero.bg