Facebook
Костюми по поръчка - Бизнес класа

Бизнес класа

Мартин е наш стар познайник и виден Black Market агент под прикритие. В ателието ни го доведе новата му мисия – да бъде кум. Отговорност, която се опитахме да му помогнем да поеме по най-стилния възможен начин.

  АРИСТОТЕЛ  

Достойнството на стила се крие в яснотата.

#fitting #finaltouch
#weddinstyle #bluesuit
#manofhonour #bestmen

СЪДБОВНА МИСИЯ

Не се навъртаме кой знае колко в Бизнес парка, но предполагаме и там, като нас, са наясно, че Марто си е сериозен и отговорен тип по принцип. От него зависят хиляди неща, пък и немалък брой подчинени. Сега обаче му предстоеше да влезе в ролята на човек, който крепи на плещите си и две съдбовни „да“-та.

Запази час
Всички снимки са само и единствено на наши клиенти Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Бизнес класа

СУПЕРГЕРОЯТ

Трябваше да покажем всичко това с тъмносин костюм, който да подчертае силните качества и важните задачи на Мартин. Както и възложената му мисия да бъде пазител на пръстените и верен приятел. Такъв, който с костюма си сякаш казва: „Аз ще ти пазя гърба“. Нещо като Брус Уейн на сватбите.

Бизнес класа

СЕРИОЗНА РАБОТА

Подбрахме плат и цвят, носени от бизнесмени до президенти. Все мъже на място. Елекът е по-светъл, за да демонстрира, че и кумът заслужава почивка, а и за да смекчи тежката визия. Завършихме сета с класическата сериозна бордо вратовръзка, за да знаят хората кой кара влака.

almero.bg