Facebook
Костюми по поръчка - Вечно лято

Вечно лято

Когато поводът го изисква, всеки разчита на светата троица – костюм, елек и риза. Това е начинът да изглеждаш изискан и представителен на собствената си сватба, пред дамата на сърцето ти и пред любимите гости. Ясен ни потърси точно за това. Беше запленен от усмивката на една англичанка и беше решил да премине към по-уседналия живот, без да изневерява на стила си.

  ДЖАНИ ВЕРСАЧЕ  

Не бъдете модерни. Модата не трябва да ви притежава. Вие решавате какви сте, какво искате да изразите по начина, по който се обличате, и начина, по който живеете.

#3piecesuit #weddingstyle
#groomswear #freespirit

Йо-хо-хо

Моряк, който цял живот е прекарал по кораби. Волна душа, човек, който обича свободата, вятъра, слънцето, морето и всичко, което го свързва с него. Така го усетихме Ясен по време на нашето „йо-хо-хо и бутилка уиски“. А и той сам сподели, че иска да избяга от официалната рамка.

Запази час
Всички снимки са само и единствено на наши клиенти Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Вечно лято

Всички на борда

За щастие, костюмът е освободен от традиционните формални и офис окови и поръчката дава безброй опции да се запълни луфтът между строгостта и удобството. Позволява и да се играе с цветове, текстури и кройки, за да се подчертае индивидуалността и за да се постигне усещането за свежест, стил и удобство.

Вечно лято

Капитане, капитане...

Направихме селекция от цветове, които напомнят за любимите на Ясен неща, като пясъка, морската пяна, синия хоризонт. Пресъздадохме ги в бежово, синьо, бяло и каре. Сакото е с едра текстура, за да напомня за корабните въжета, а супер елегантното едро каре и тъмносинята фина вълна са идеални за важния повод. Разчупихме ги с brogue обувки и със закачлива кърпичка с български шевици.

almero.bg