Facebook
Костюми по поръчка - Морски тен

Морски тен

Морската сватба на Живко тепърва се задаваше на хоризонта, когато кумът доведе младоженеца при нас за сефте. От пръв поглед стана ясно, че ще женим човек, който се занимава с фитнес и държи на тялото си. Обещахме му костюм, който да му е като втора кожа.

  Гаспар Улиел  

Винаги съм считал, че дрехата трябва да бъде преди всичко удобна, съответстваща на твоя стил на живот, и че не трябва да носиш върху себе си костюма като кръст.

#freespirit #3piecesuit
#windowpane #pattern
#elegant #gentleman

На едро

В представите на Живко костюмите бяха скучна рамка. Нищо чудно, че свободолюбивият му дух е избрал да се гмурне в приключението „брак“ тъкмо на морето. Тематично подбрахме най-подходящите за целта цветове и платове и разчупихме „рамката“ с едро каре и лек акцент в кърпичката.

Запази час
Всички снимки са само и единствено на наши клиенти Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Всички снимки са само и единствено на наши клиенти

Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Костюми по поръчка
Морски тен

Всичко на мястото

Едрото каре в мъжката мода е като широките решетки в оградата на крайбрежна вила – хем дават свеж поглед, хем държат всичко под контрол. Така се получи и с костюма в три части, който направи Живко едновременно и доволен, и елегантен.

Морски тен

Вкопчени в детайла

Без значение от костюма, никога не бива да закопчавате най-долното копче. Правилото важи и при елеците. Обяснението според сър Харди Еймис, шил за английския кралски двор близо 4 десетилетия: саката не изглеждат добре закопчани по време на езда. Не е нужно да яздим, за да установим същото в седнало положение.

almero.bg